• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Jetpeel – Revolucija u borbi protiv prvih znakova starenja

Jetpeel

Jetpeel predstavlja revolucionarni tretman u borbi protiv prvih znakova starenja, ali i drugih nepravilnosti na koži.

Koža je najveći organ na telu. Samim tim je najizloženija svim negativnim uticajima spoljašnje sredine. Upravo su oni, pored genetike, glavni razlog za nastanak bora i drugih problema.

Srećom, savremena kozmetologija razvila je Jetpeel neinvazivnu proceduru koja optimizuje efekte dermatološkog, visoko-tehnološkog sistema tako da daje neverovatne rezultate već nakon prvog tretmana.

Po čemu je Jetpeel jedinstven?

Jetpeel je transdermalni tretman koji estetsku i dermatološku negu podiže na sasvim novi nivo. Zasnovan je na tehnologiji mlaznog pogona prilagođenoj potrebama moderne nege kože. Naime, ovo je prvi put da jedna estetska metoda koristi kiseonik i tečnost za formiranje finih maglovitih mlaznih tokova.

Mikro kapljice iz mlaza se kreću velikom brzinom – od 200m/s. Na taj način stvaraju mikrokanale omogućavajući da aktivni sastojci, tj. vitamini, peptidi, antioksidansi ili hijaluronska kiselina, dopru u kožu do dubine od 4,5 mm. Što je do sada bilo moguće jedino pomoću igala.

Jetpeel

Pored hijaluronskih filera, mezoterapije i drugih metoda podmlađivanja, Jetpeel takođe daje izuzetne efekte.

Čitav tretman je ne samo 100 odsto prirodan, već i veoma prijatan. Kapljice iz mlaza, iako snažnog dejstva, male su mase te nežno prodiru u kožu. Upravo zato ne postoji rizik od iritacija, alergija i drugih neželjenih efekata.

Zahvaljujući jedinstvenom pristupu Jetpeel “budi” zaspale ćelije kože i podstiče ih na proizvodnju kolagena, koji se s godinama smanjuje u telu.

Kako funkcioniše Jetpeel?

Jetpeel je multifunkcionalni sistem koji kombinuje nekoliko derma kozmetičkih tretmana: limfnu drenažu, masažu, piling, pH upravljanje i hidroporaciju.

Tretman počinje detaljnom Jetpeel limfnom drenažom.

Moćnim dejstvom mikro kapljica dolazi do bržeg uklanjanja štetnih materija preko limfnih čvorova. Ujedno, vrši se stimuliacija vezivnog tkiva i podstiče mikrocirkulacija.

Drugi korak jeste piling. Pritiskom mlaza vrši se dubinsko čišćenje pora. Odnosno, nežno se uklanjaju mrtve ćelije, pa koža postaje sjajnija. Postupak čišćenja ima prijatan efekat hlađenja uz masiranje kože.

Uz pomoć kompleksa za obnavljanje specijalno razvijenih za Jetpeel tretman, u trećoj fazi, alkalna pH vrednost, koja karakteriše staru kožu, se smanjuje. Time se koža priprema za apsorbovanje visoko aktivnih sastojaka, jer za optimalnu aktivnost enzima za podmlađivanje neophodna je kisela pH vrednost.

Poslednji deo čini hidroporacija. Bioaktivne i hranjive supstance, koje se unose u dermis, stimulišu stvaranje novog kolagena i elastina, snabdevaju ćelije energijom i poboljšavaju pigmentaciju, pa je celokupni rezulatat – zdrava, mladalački blistava koža ujednačenog tena.

Koje probleme rešava Jetpeel tretman?

Jetpeel je, pre svega, namenjen za otklanjanje svih znakova starenja.

Međutim, osim bora efikasno deluje na:

  • Oštećenja od Sunca i UV zraka,
  • staračke fleke,
  • rešava problem suve i tanke kože,
  • strije,
  • akne i ožiljke od akni,
  • ubrzava proces zarastanja rana,
  • ima blagotvorno dejstvo i na rozaceu i kapilare,
  • može se koristiti i za lečenje ćelavosti i poremećenog rada folikula dlake (posebno se preporučuje u kombinaciji sa PRP tretmanom protiv opadanja kose).

Jetpeel

 

Uverite se sami u čudotvorni Jetpeel efekat, zakažite još danas tretman u poliklinici Eterna Medical System.

 

Hi, How Can We Help You?