Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija - Eterna

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je metoda kojom se neumreženi hijaluron, vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance aplikuju u srednji sloj kože (mezoderm). Vitamini hrane naše ćelije, dok hijaluron vezuje vodu i hidrira kožu. Nakon tretmana ona postaje baršunasta i blistava. Ima efekat liftinga i podizanja tonusa lica uz brzu i potpunu revitalizaciju kože lica.

Mezoterapija je široko primenjivana u različitim oblastima medicine. Kada je reč o estetici, koristi se za podmlađivanje kože, kao i u borbi protiv celulita, lokalizovanih masti, strija, fleka i protiv opadanja kose.

Možda Vas zanima: Transplantacija kose »

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Terapija lica, vrata i dekoltea  pre svega ima efekat podmlađivanja.  Supstance koje se koriste u koktelima za ove regije imaju za cilj dubinsku hidrataciju kože, stimulaciju fibroblasta na proizvodnju sopstvenog kolagena, hijalurona i elastina, koji su odgovorni za efekat podmlađivanja.

Mezoterapija podocnjaka – oko očiju

Tretman podocnjaka predstavlja jedan od najefektivnijih načina da se rešite tamnih kolutova oko očiju. Injekcija mezoterapije sadrži mnoštvo vitamina, minerala, aminokiselina, antioksidanasa koji na prirodan način podmlađuju regiju oko očiju, brišući podočnjake i bore. Terapija oko ociju pre svega je preporučljivo rešenje za srednje izražene podočnjake. S druge strane, mezoterapija podocnjaka narocito se preporučuje osobama koje imaju tzv. naduvene podocnjake, odnosno kesice ispod očiju, kao i za izražene i upale podočnjake.

Pre same procedure, pacijent dobija tretman detaljnog čišćenja lica, kao preventivna i higijenska mera da bi mezoterapija oko ociju bila efektna i uspešna. Često se u ovom slučaju radi hemijski piling lica, budući da očišćene pore omogućavaju brži, dublji i bolji efekat mezoterapije.

Kolagen stimulator »

Mezoterapija kose

Tretman kose zasniva se na faktorima rasta, mineralima i vitaminima koji sprečavaju opadanje i stimulišu rast nove kose. Koktel za mezoterapiju kose ima sve korisne materije koje ojačavaju koren i usporavaju opadanje. Jednako uspešno se primenjuje kod muškaraca I kod žena. Predstavlja neinvazivnu i bezbolnu proceduru, nakon koje pacijent može oprati kosu istog dana i vratiti se svakodnevnim aktivnostima.

Mezoterapija – Česta pitanja

KOLIKO TRETMANA MEZOTERAPIJE JE POTREBNO URADITI?

Mezoterapija se radi u serijama od 3 do 4 ili više tretmana, u zavisnosti od individualnih potreba pacijenata. Tretmani se ponavljaju na 7 do 10 dana. Iglice kojima se aplokuju kokteli posebno su dizajnirane (30Gx12mm) kao bi tretman bio što komforniji.

Zakažite jednostavno termin za Mezoterapiju u Beogradu

Hi, How Can We Help You?