• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija - Eterna

Mezoterapija

Mezoterapija je metoda kojom se neumreženi hijaluron, vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance aplikuju u srednji sloj kože (mezoderm). Vitamini hrane naše ćelije, dok hijaluron vezuje vodu i hidrira kožu. Nakon tretmana ona postaje baršunasta i blistava. Ima efekat liftinga i podizanja tonusa lica uz brzu i potpunu revitalizaciju kože lica.

Mezoterapija je široko primenjivana u različitim oblastima medicine. Kada je reč o estetici, koristi se za podmlađivanje kože, kao i u borbi protiv celulita, lokalizovanih masti, strija, fleka i protiv opadanja kose.

Možda Vas zanima: Transplantacija kose »

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea  pre svega ima efekat podmlađivanja.  Supstance koje se koriste u koktelima za ove regije imaju za cilj dubinsku hidrataciju kože, stimulaciju fibroblasta na proizvodnju sopstvenog kolagena, hijalurona i elastina, koji su odgovorni za efekat podmlađivanja.

Kolagen stimulator »

Mezoterapija kose zasniva se na faktorima rasta, mineralima i vitaminima koji sprečavaju opadanje i stimulišu rast nove kose. Koktel za mezoterapiju kose ima sve korisne materije koje ojačavaju koren i usporavaju opadanje. Jednako uspešno se primenjuje kod muškaraca I kod žena. Predstavlja neinvazivnu i bezbolnu proceduru, nakon koje pacijent može oprati kosu istog dana i vratiti se svakodnevnim aktivnostima.

Česta pitanja

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO URADITI?

Mezoterapija se radi u serijama od 3 do 4 ili više tretmana, u zavisnosti od individualnih potreba pacijenata. Tretmani se ponavljaju na 7 do 10 dana. Iglice kojima se aplokuju kokteli posebno su dizajnirane (30Gx12mm) kao bi tretman bio što komforniji.

Zakažite jednostavno termin za Mezoterapiju

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Hi, How Can We Help You?