Napredni kursevi

Napredni kursevi

eterna medical system edukacije

Akreditovana edukacija iz oblasti estetske medicine

Napredni kursevi iz estetske medicine

Napredni kursevi iz estetske medicine prikazuju najnovije tehnike i protokole vezano za temu edukacije.

Kako bi stalno bili u korak na polju estetske medicine i antiageing tretmana neophodno je da svoje znanje konstantno unapredjujete. Kursevi iz estetske medicine vam pružaju da otkrijete nove informacije ali i pristupe tretmanima i estetskim zahvatima.

Kursevi iz estetske medicine ne služe samo za klasičnu edukaciju. Oni će vam pružiti najnovije pristupe estetskoj medicini i pokazati kako da svoje znanje iskoristite maksimalno. Na taj način se obezbeđuje da vaši pacijenti budu zadovoljni kvalitetom usluga i estetskih tretmana.

Zašto je dobro usavršiti znanje

Predviđa se da će globalno tržište medicinske estetike dostići 74 milijardi USD do 2024. i porasti na ogromnih 103,4 milijarde USD do 2026. Imati estetsku medicinu kao dodatni set veština može biti najvrednije što možete sebi obezbediti. Edukacijom obezbeđujete da deo ove zarade pripada vama. Sagledavajući da  potražnja za ovim tretmanima raste ove se gleda kao dobra investicija. Obučite se, nastavite da izoštravate svoje veštine, etabliranje u industriji estetske medicine ispred svojih vršnjaka. Na ovaj način polaznici imaju prednost u odnosu na konkurenciju jer su iskustvo i kredibilitet isprepleteni. Dakle, kako market raste, vaš obezbeđeni deo će istovremeno rasti dok održavate relevantnost sa estetskim zahtevima. Ovo je tržište koje raste eksponencijalno, uprkos svim izgledima.

Cilj nam je da razvijemo profesionalce sa sposobnošću da primenjuju medicinske tehnike i principe u praksi starenja kože i estetskoj medicini. Razvićete kliničko znanje koje ćete primeniti na specijalističke praktične veštine i kritičku svest potrebne za nehirurške procedure. Ovaj kurs je prepoznat kao zlatni standard za obrazovanje u estetskoj praksi.

Po završetku kursa, moći ćete da pokažete brojne kompetencije i da imate poboljšana znanja i veštine

Predavači

dr vladislav ribnikar edukacije estetska medicina

dr Vladislav D. Ribnikar

spec. za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

dr tanja radenkov medenica edukacije estetska medicina

dr Tanja Radenkov Medenica

specijalizant plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije

Hi, How Can We Help You?