Anticelulit

Anticelulit

anti celulit tretmani

Anticelulit mezoterapija svrstava se u red najefikasnijih boraca sa ovim velikim estetskim i zdravstvenim problemom. Aktivne supstance u anticelulit koktelima imaju za cilj da razgrade nepoželjne vezivne pregrade odgovorne za izgled pomorandžine kore i poprave lokalnu mikrocirkulaciju. Koktel razgrađuje nagomilani celulit i ubrzava eliminaciju toksičnih produkata.

Umesto efekta pomorandžine kore, koža postaje zdrava, zaravnjena i zategnuta.

ANTICELULIT MEZOTERPAIJA –  KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO URADITI?

Anticelulit mezoterapija radi se u serijama od  3 do 5 ili više tretmana,  u zavisnosti od individualnih potreba pacijenata. Tretmani se ponavljaju na 7 do 10 dana. Iglice kojima se aplikuju kokteli posebno su dizajnirane (30Gx12mm) kao bi tretman bio što komforniji.

Da biste razumeli u potpunosti kako mezoterapija na celulit deluje, pokušaćemo da vam objasnimo u narednom tekstu.

Celulit je sloj masnih naslaga koje se nalaze ispod kože. Problem kod celulita je što je on izražen i vidi se golim okom. Masne naslage su nepravilno raspoređene ispod kože. Zbog toga se celulit ispoljava u vidu kvržica koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Te kvržice se najčešće upoređuju sa izgledom pomorandžine kore.

Anticelulit mezoterapijom se poboljšava cirkulacija i vrši detoksikacija tela. Ona deluje tako što povećava propusnost ćelija i dilataciju krvnih sudova. Na taj način se omogućava bolje dejstvo supstanci na mesto primene.

Pogledajte kratak video o AHT metodi transplantacije kose

Upoznajte našu doktorku

Zakažite jednostavno Anticelulit Mezoterapiju

Hi, How Can We Help You?