Alternativna liposukcija (Lipolaser)

Alternativna liposukcija (Lipolaser)

Diodni lipo laser - Bezbolna alternativna liposukcija

Alternativna liposukcija ili Diodni lipo laser je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji. Predstavlja tretman oblikovanja tela i uklanjanja viška masnoće. Lipo laser je vrlo minimalno invazivna procedura koja koristi laser za uklanjanje viška masnoće ispod kože izazivajući ćelije da oslobode svoj sadržaj. Za razliku od drugih estetskih operacija, naša nehirurška svetlosna terapija Lipo laserom ne ostavlja ožiljke ili modrice. Ova tehnika smanjenja masti je napredak u liposukciji. Eliminiše bol, modrice i zastoje koji su obično povezani sa procedurom. Nakon što ste podvrgnuti tretmanu nisu potrebni lekovi, nemate bol i možete nastaviti sa vašom dnevnom rutinom.

Alternativna liposukcija koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine, a terapija se izvodi na području po izboru.

KAKO IZGLEDA TRETMAN – ALTERNATIVNA LIPOSKUCKIJA?

Laserski sistem je prvi neinvazivni tretman oblikovanja tela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Za razliku od invazivne hirurgije mršavljenja, laser deluje spolja.

Ova revolucionarna metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi hirurgija, a u isto vreme omogućuje pacijentima da ostanu aktivni tokom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine.

Potrebno je 5 do 10 tretmana, u razmacima od 3 do 5 dana.

Pogledajte fotografije ovog tretmana

Zakažite jednostavno tretman Diodnim lipo laserom

Hi, How Can We Help You?