Nanopore mezoterapija

Nanopore mezoterapija

Nanopore Stylus 02 - Potpuno nova dimenzija mezoterapije od sada u Eterni

2

Nanopore Stylus 02 Vam pruža potpuno novu dimenziju mezoterapije. Sam tretman stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, vraća koži elastičnost i svežinu, poboljšava celokupan izgled kože već posle prvog tretmana. Odličan je u borbi protiv fleka, pega, hiperpigmentacija, strija, finih bora, akni, opuštene kože, proširenih pora, alopecije, atrofičnih ožiljaka…

KAKO IZGLEDA NANOPORE PROCEDURA?

Tretman je prijatan, koriste se nove generacije nano koktela, a ozbiljnih neželjenih efekata nema. U zavisnosti koja se regija tretira, koristi se jedan od dva nastavka – okrugli, sa šest iglica ili linealni, sa deset iglica. Automatizovano je ravnomerno ubadanje kože lica, vrata,, dekoltea, tela.

KAKVI SU REZULTATI NANOPORE TRETMANA?

U poređenju sa klasičnom mezoterapijom, 120 puta povećava propustljivost kože, dok se mikrokanali zatvaraju nakon deset minuta.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA KOŽU

Nanopore je tretman koji koristi tehniku mikropunkcije za otvaranje malih kanala u koži, kroz koje proizvodi poput vitamina, faktora rasta, sredstava za depigmentaciju, hijaluronske kiseline i kolagena ulaze u kožu.
Reč je o aparatu koji vrši 50 do 150 mikroinjekcija u sekundi, olakšavajući prodiranje proizvoda i stimulišući mikrocirkulaciju i proizvodnju kolagena i elastina.
Ova tehnologija prodire do 20 puta više nego ako se nanese na kožu, pružajući dugotrajno hidratantno, regenerativno i učvršćivanje.

Pogledajte fotografije ovog tretmana

Zakažite jednostavno tretman Nanaopore mezoterapije

Hi, How Can We Help You?