• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Kolagen stimulator

Kolagen stimulator

Kolagen stimulator

Kolagen je najvažniji protein u našem telu, koji pomaže u održavanju kvaliteta kože, njene zategnutosti i punoće. Jedan od najefikasnijih načina kojim podstičemo njegovu proizvodnju je upotreba kolagen stimulatora, metode kojom “budimo” kožu i osvežavamo je. On ima dvostruko dejstvo: pored trenutnog efekta filera, pomaže našim ćelijama da proizvode kolagen.

U poliklinici Eterna Medical System koristimo isključivo Ellanse kolagen stimulator, koji se pokazao kao savršen izbor za žene i muškarce. Ellanse deluje potpuno drugačije od tradicionalnih dermalnih filera, koji samo koriguju pliće I dublje bore. Zahvaljujući svojim jedinstvenim karakteristikama, Ellanse ne samo da popravlja izgled bora i dubljih brazdi na licu, već stimulacijom produkcije kolagena u vašoj koži ustvari rešava glavni uzrok starenja , dovodeći do dugotrajnijeg i prirodnijeg izgleda kože.

Česta pitanja

KOLIKO DUGO TRETMAN TRAJE?

Tretman traje oko 30 minuta, nakon čega možete slobodno da se vratite svojim dnevnim aktivnostima.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI TRETMANA?

Rezultate u vidu prirodnog i lepogizgleda vidite odmah, a ujednačeni efekat traje od 1 do 4 godine, u zavisnosti za koji oblik Ellanse-a se odlučite.

DA LI JE POTREBNO URADITI VIŠE OD JEDNOG TRETMANA?

Prednost Ellanse-a je što samo sa jednim tretmanom dobijate vidljiv I dugotrajne rezultate, što ga čini vrlo ekonomičnim i konfornim tretmanom.

DA LI POSTOJE NEKI NEŽELJENI EFEKTI?

Kao sa svakom injekcijom, može da se pojavi blago crvenilo na mestu uboda.

Nakon intervencije, u prvih 24 časa se ne preporučuje odlazak u saunu ili bavljenje nekom intenzivnom fizičkom aktivnošću.

Savetuje se izbegavanje sunčanja I odlazak u solarijum tokom prve nedelje nakon tretmana.

ŠTA SE DEŠAVA SA KOŽOM KOJOJ NEDOSTAJE KOLAGEN?

Usled smanjivanja kolagena u organizmu, koža se opušta i “vene”. Dolazi do smanjenja njene elastičnosti, bora se i postaje neravna. Usled izumiranja ćelija koje proizvode pigmente mogu da se jave i tamne fleke. Cilj tretmana kolagen stimulatorom je upravo da to spreči.

Zakažite jednostavno termin za Kolagen stimulator

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Hi, How Can We Help You?