Kolagen stimulator

Kolagen stimulator

Kolagen je najvažniji protein u našem telu, koji pomaže u održavanju kvaliteta kože, njene zategnutosti i punoće. Jedan od najefikasnijih načina kojim podstičemo njegovu proizvodnju je upotreba kolagen stimulatora, metode kojom “budimo” kožu i osvežavamo je. On ima dvostruko dejstvo: pored trenutnog efekta filera, pomaže našim ćelijama da proizvode kolagen.

U poliklinici Eterna Medical System koristimo isključivo Ellanse kolagen stimulator, koji se pokazao kao savršen izbor za žene i muškarce. Ellanse deluje potpuno drugačije od tradicionalnih dermalnih filera, koji samo koriguju pliće I dublje bore. Zahvaljujući svojim jedinstvenim karakteristikama, Ellanse ne samo da popravlja izgled bora i dubljih brazdi na licu, već stimulacijom produkcije kolagena u vašoj koži ustvari rešava glavni uzrok starenja , dovodeći do dugotrajnijeg i prirodnijeg izgleda kože.

Česta pitanja

KOLIKO DUGO TRETMAN TRAJE?

Tretman traje oko 30 minuta, nakon čega možete slobodno da se vratite svojim dnevnim aktivnostima.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI TRETMANA?

Rezultate u vidu prirodnog i lepogizgleda vidite odmah, a ujednačeni efekat traje od 1 do 4 godine, u zavisnosti za koji oblik Ellanse-a se odlučite.

DA LI JE POTREBNO URADITI VIŠE OD JEDNOG TRETMANA?

Prednost Ellanse-a je što samo sa jednim tretmanom dobijate vidljiv I dugotrajne rezultate, što ga čini vrlo ekonomičnim i konfornim tretmanom.

DA LI POSTOJE NEKI NEŽELJENI EFEKTI?

Kao sa svakom injekcijom, može da se pojavi blago crvenilo na mestu uboda.

Nakon intervencije, u prvih 24 časa se ne preporučuje odlazak u saunu ili bavljenje nekom intenzivnom fizičkom aktivnošću.

Savetuje se izbegavanje sunčanja I odlazak u solarijum tokom prve nedelje nakon tretmana.

ŠTA SE DEŠAVA SA KOŽOM KOJOJ NEDOSTAJE KOLAGEN?

Usled smanjivanja kolagena u organizmu, koža se opušta i “vene”. Dolazi do smanjenja njene elastičnosti, bora se i postaje neravna. Usled izumiranja ćelija koje proizvode pigmente mogu da se jave i tamne fleke. Cilj tretmana kolagen stimulatorom je upravo da to spreči.

Zakažite jednostavno termin za Kolagen stimulator

Hi, How Can We Help You?