Co2 laser Bioxel

Co2 laser Bioxel

Co2 laser Bioxel - Revolucija u podmlađivanju od sada u Eterni

Frakcionisani CO2 laser se upotrebljava za zatezanje kože, podmladjivanje i lečenje svih vrsta ožiljaka. To je ablativni laser koji omogućava da se sa jednim ili dva tretmana godišnje dobije rezultat 4-6 tretmana bilo kog drugog lasera.

20

Dosadašnji ablativni laseri koji su se koristili za podmladjivanje i lečenje ožiljaka imali su za posledicu dug period oporavka posle tretmana i nosili su velike rizike od oštećenja kože. Primena frakcionisanih CO2 lasera omogućava minimalno oštećenje tkiva, mnogo su sigurniji, efikasniji i pouzdaniji za pacijenta.

IZUZETNO MOĆAN CO2 LASER ZA:

  • Zatezanje kože
  • Uklanjanje bora
  • Proširene pore
  • Uklanjanje ožiljaka od akni
  • Uklanjanje strija
  • Tretiranje različitih fleka, pigmentacija, keloida
  • Uklanjanje svih vrsta ožiljaka

Koji je princip rada frakcionisanog CO2 lasera?

Frakcionisani CO2 laser ima napredni sistem koji ostavlja delove netretirane kože tokom rada, između mikroskopskih termičkih oštećenja — tretirane kože. Regeneracija kože počinje u predelima netretirane kože. Na taj način je oštećenje tkiva minimalno i pri povećanoj dubini lasera ​​period oporavka nakon tretmana se skraćuje na 5 do 7 dana bez rizika od komplikacija.
Frakcionisani CO2 laser emituje svetlost talasne dužine od 10600nm što omogućavajući isparavanje mikroskopskih delova kože. Ovo dovodi do zagrevanja dubokih struktura. Termička oštećenja snažno stimulišu sintezu novog kolagena, njegovo remodeliranje, stvaranje novih regenerisanih ćelija. Tokom 60 do 90 dana nakon tretmana značajno je vidljivo popunjavanje ožiljaka, bora na koži i obima celog lica.

Pogledajte fotografije ovog tretmana

Zakažite jednostavno tretman

Hi, How Can We Help You?