Hijaluronski fileri – Edukacija

Hijaluronski fileri – Edukacija

eterna medical system edukacije

HIJALURONSKI FILERI

Edukacija je namenjena lekarima i stomatolozima i obuhvata teorijski i praktični deo. Hijaluronski fileri su jedna od najtraženijih edukacija zbog svoje česte primene u praksi.

Hijelarunski fileri

Fileri – Teorijski deo:

Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene filera, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama. Svakako upoznaju se i sa neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Takođe upoznaju pristup pacijentu koji podrazumeva potpunu posvećenost primenom najsavremenijih metoda i materijala. Jedna od ključnih stavi je i maksimalna mera opreza prilikom rada. Sve je posvećeno kako bi intervencija na pacijentu, ceo tretman za pacijenta, bio bezbedan, bezbolan i komforan.

Hijaluronski fileri – Praktični deo:

U okviru praktičnog dela polaznici će ovladati veštinama upotrebe filera kod uklanjanja nazolabijalnih bora, marioneta, glabelarne regije, obraza, vrata, šaka, korektivne terapije usana (naglašavanje konture, tj. ivice usana i volumena usana, dizanje uglova usana i popunjavanje pušačkih bora), korektivne terapije nosa i korekcije brade.

Polaznici kursa dobijaju literaturu iz oblasti primene hijaluronskih filera, kao i sertifikat  akreditovanog kursa sa bodovima za kontinuirane medicinske edukacije (6 bodova).

Hijaluronski fileri se mogu koristiti za rešavanje raznih problema vezanih za starenje lica, uključujući:

  • Dodavanje volumena i izglađivanje dubokih nabora koji se protežu od nosa do usta (koji se nazivaju nazolabijalni nabori ili linije smeha).
  • Podešavanje tankih usana i izglađivanje vertikalnih linija oko ivica usana.
  • Povećanje obraza kako bi se poboljšao njihov oblik, često vraćajući mladalačku punoću.
  • Popunjavanje udubljenja (udubljenja) ispod područja oko.
  • Ujednačavanje ožiljaka od akni ili vodenih boginja sa okolnom kožom.
  • Povećanje volumena za popunjavanje mršavosti u donjem delu obraza ili slepoočnice, što se najčešće javlja zbog masnih jastučića koji se pomeraju ispod površine kože.
  • Korekcije nosa (korekcija oblika, podizanje vrha nosa)
  • Podmlađivanje ušnih školjki, šaka, linije vilice i područja slepoočnica
  • Podizanje obrva

Edukacijom se usmerava da lečenje bude bezbedno, nema neželjenih efekata i ima vrlo malo kontraindikacija. Ovaj postupak se može uraditi na usnama, dubokim borama i pruža tretman protiv starenja lica.

Predavači

Hi, How Can We Help You?