Zatezanje lica i vrata nitima (lifting)

Zatezanje lica i vrata nitima (lifting)

NEOPERATIVNI LIFTING NITIMA

Zatezanje lica ili lifting nitima je revolucionarna metoda zatezanja kože lica i vrata za samo 30 min. Tehnika koja po svemu sudeći bi mogla biti dobra alternativa klasičnog face liftinga i po rezultatima i po vremenu izvodjenja a svakako i po finansijskom aspektu.

Zatezanje lica – koji faktori utiču da se koža opusti

Spoljasnji faktori, uticaj gravitacije, stresan način zivljenja modernog čoveka dovode do toga da ponekad imamo malo vremena da se posvetimo spoljašnjem  izgledu i da u jednom trenutku budemo nezadovoljni našom slikom u ogledalu. Mlitava, opuštena koža,spušteni kapci i naboran vrat su često posledica neadekvatne nege, nezdravog života, stresa i mnogo čega.

S druge strane razvoj estetske ideje je progresivno otišao toliko daleko da postoji alternativno rešenje za klasičan https://www.instagram.com/eterna_centar/, a to su Silhouette soft niti. One predstavljalju niti sa određenim konusnim delovima u 2 pravca. Mogu se koristiti za podizanje donjeg, sredneg i gornjeg masiva lica, za zatezanje vrata kao i za podizanje obrva.

Procedura zatezanja lica i vrata nitima

Sama procedura zatezanja lica i vrata nitima izvodi se u bolničkim uslovima. Nakon aplikacije lokalne ( topikalne) anestezije pristupa se aplikovanju malih doza  0.2 lokalne infiltrativne anestezije ( Lidokain-adrenalin), tako što se kompletna regija koja se tretira obezboli. U sterilnim i bezbolnim uslovima izvodi se aplikacija jednog ili više para ovih Siluet soft niti.

Izaziva se zatezanje tretiranih regija lica i vrata , reparacija ,regeneracija i revitalizacija. One su u tkivu prisutne nekih 8 do 12 meseci ,a zatim se potpuno razgrade. Efekat zatezanja i podmladjivanja lica i vrata počinje da se uočava već posle 2 meseca i traje do 3 god pa i više ( individualne reakcije ).

Zatezanje lica i vrata nitima može se ponoviti i više puta

Ne postoji ograničenje u kojim godinama sme da se radi zatezanje lica i vrta nitima.

Kontraindikovano je kod pacijenata kod kojih je prisutna lokalna kožna infekcija, autoimuna oboljenja, imunosupresivne osobe i osobe koji su na antikoagulantnoj terapiji.

Nakon same aplikacije ovih niti, ulazno mesto se zatvori specijalnim flasterom koji se skida nakon 24h. Pacijent se svojim svakodnevnim aktivnostima vraća vec sledećeg dana, uz propisanu antibiotsku preventivnu terapiju i dat savet. Šminka je dozvoljena nakon 48 h .

Efekti klasičnog holivudskog face liftinga su sada jako pristupačni, manje bolni i manje koštaju, a efekti koji se nakon tretmana dobijaju, konzumenti uporedjuju sa pravim holivudskim divama i njihovim naslovnim stranama.

Pogledajte kratak video o zatezanju lica Silhouette soft nitima

Zakažite jednostavno konsultaciju za zatezanje lica i vrata nitima

Hi, How Can We Help You?