Profound

profound

Profound - Revolucija u podmlađivanju od sada u Eterni

Profound – U poliklinici Eterna Medical System sada je dostupan najsavremeniji laser, koji je doneo revoluciju u podmlađivanju. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima, Profound laser Syneron Candela prvo je postao broj jedan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim u celom svetu.

Profound Syneron Candela predstavlja prvi laser na svetu koji nam pruža sva tri elementa esencijalna za našu kožu: hijaluron, kolagen i elastin.  Ovi čuvari mladosti stvaraju jaku potporu i koži daju volumen, elastičnost, glatkoću i sjaj. Profound laser možemo koristiti za lifting lica i vrata, zatezanje kože stomaka, bokova, butina, uklanjanje masnih naslaga i najtvrdokornijeg celulita.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA?

Pet pari mikroigli, elektroda, zagrejanih na tačno određenu temperaturu od 67 do 74 stepeni, na nekoliko trenutaka ubacuju se u derm (srednji sloj kože). Na taj način nastaje vrlo precizna stimulacija, draženje kože i izaziva se anabolički odgovor kojim stimuliše rast kolagena, elastina i hijalurona na način koji do sada nije viđen. Radio-frekventni talasi isporučuju se direktno na retikularni dermis.

KAKVI SU REZULTATI?

Rezultati su klinički dokazani i izuzetni. Uspeh se postiže u 100% slučajeva. Toplotno tretiranje određenih područja podstiče zarastanje rana, remodeliranje kože i obnavljanje elastina, kolagena i hijaluronske kiseline, što rezultira vidljivim poboljšanjem kože. Potvrđeno je da Profound povećava dermalni volumen kože, sveukupno poboljšava njen kvalitet i elastičnost.

Hijaluronski fileri »

Profound je najefikasniji tretman za volumizaciju kože i “podizanje” lica i vrata i vodi nas do sledećeg nivoa u podmlađivanju. Ovaj uređaj je daleko najefikasniji za minimalno invazivno dermalno volumiranje. Ne postoji nijedan tretman koji daje ovakve rezultate bez odlaska “pod nož”.

I, što je najvažnije, jedan tretman dovoljan je za ceo život.

Pogledajte kratak video o tome zašto je Profoun laser revolucionaran korak u podmlađivanju

Upoznajte našu doktorku

Zakažite jednostavno tretman Profound laserom

Hi, How Can We Help You?