Profound

profound

Profound - Revolucija u podmlađivanju od sada u Eterni

Profound – U poliklinici Eterna Medical System sada je dostupan najsavremeniji laser, koji je doneo revoluciju u podmlađivanju. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima, Profound laser Syneron Candela prvo je postao broj jedan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim u celom svetu.

Ovo je prvi laser na svetu koji nam pruža sva tri elementa esencijalna za našu kožu: hijaluron, kolagen i elastin.  Ovi čuvari mladosti stvaraju jaku potporu i koži daju volumen, elastičnost, glatkoću i sjaj. Profound laser možemo koristiti za lifting lica i vrata, zatezanje kože stomaka, bokova, butina, uklanjanje masnih naslaga i najtvrdokornijeg celulita.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA?

Pet pari mikroigli, elektroda, zagrejanih na tačno određenu temperaturu od 67 do 74 stepeni, na nekoliko trenutaka ubacuju se u derm (srednji sloj kože). Na taj način nastaje vrlo precizna stimulacija, draženje kože i izaziva se anabolički odgovor kojim stimuliše rast kolagena, elastina i hijalurona na način koji do sada nije viđen. Radio-frekventni talasi isporučuju se direktno na retikularni dermis.

KAKVI SU REZULTATI?

Rezultati su klinički dokazani i izuzetni. Uspeh se postiže u 100% slučajeva. Toplotno tretiranje određenih područja podstiče zarastanje rana, remodeliranje kože i obnavljanje elastina, kolagena i hijaluronske kiseline, što rezultira vidljivim poboljšanjem kože. Potvrđeno je da Profound povećava dermalni volumen kože, sveukupno poboljšava njen kvalitet i elastičnost.

Hijaluronski fileri »

Profound je najefikasniji tretman za volumizaciju kože i “podizanje” lica i vrata i vodi nas do sledećeg nivoa u podmlađivanju. Ovaj uređaj je daleko najefikasniji za minimalno invazivno dermalno volumiranje. Ne postoji nijedan tretman koji daje ovakve rezultate bez odlaska “pod nož”.

Činjenice o ovom moćnom laseru

8 činjenica koje ovo čine jedinstvenim sistemom koji morate imati.

* Klinički dokazano stvara sve 3 osnove kože: do 5k više elastina, do 2k više kolagena i povećanu količinu hijaluronske kiseline.1,4
–  Prvi i jedini RF uređaj za mikroiglice sa odobrenjem FDA za lice i telo
– Za postizanje trajnih rezultata potreban je samo jedan nehirurški tretman
– 100% stopa odgovora na bore na licu
– 94% stopa odgovora za poboljšanje izgleda celulita
– Smanjuje pojavu težine celulita samo jednim nehirurškim tretmanom
– Jedini u realnom vremenu, temperaturno kontrolisan RF uređaj za mikroiglice
– Dokazano u 8 sveobuhvatnih kliničkih studija

Pogledajte kratak video o tome zašto je Profound laser revolucionaran korak u podmlađivanju

Upoznajte našu doktorku

Zakažite jednostavno tretman Profound laserom

Hi, How Can We Help You?