Cellular Matrix

Cellular Matrix

Cellular-Matrix - Eterna

Cellular Matrix tretman

Cellular Matrix je inovativna, revolucionarna procedura za podmlađivanje, koja uključuje kombinaciju derivata krvi samog pacijenta i neumrežene hijaluronske kiseline i obezbeđuje potpuno prirodan rezultat.

Ovaj tretman kombinuje autolognu plazmu obogaćenu trombocitima sa faktorima rasta I hijaluronsku kiselinu. Dobro poznati plazma tretman bezbedan je i efikasan način da se stimuliše endogena regeneracija i sposobnost zaceljivanja. Faktori rasta iz trombocita u dubljim slojevima kože aktiviraju proces regeneracije.

Već više od 25 godina hijaluronska kiselina koristi se u dermatologiji i estetskoj medicini. Prirodni je sastojak našeg organiza i odlikuje se velikim kapacitetom vezivanja vode te vraća našoj koži hidrataciju, volumen i potporu. Cellular Matrix kombinuje hijaluronsku kiselinu sa stimulišućim dejstvom autolognih faktora rasta. Ova revolucionarna metoda ima smanjeni rizik od neželjenih reakcija, jer je proizvod autolognog porekla.

Procedura uključuje kombinovanje derivata krvi  samog pacijenta sa neumreženom hijaluronskom kiselinom .

Česta pitanja

KAKO SE IZVODI CELLULAR MATRIX?

Jedna procedura traje od 30 minuta do maksimalno jednog sata (nakon tretmana pacijent se vraća svojim svakodnevnim aktivnostima). Podrazumeva vađenje krvi, separaciju krvnih komponenata i centrifugiranje, mešanje hijaluronske iiseline I plazme i implkaciju Cellular Matrixa na željenu regiju.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Protokoli primene zavise od dubine I stepena izraženosti bora, hipertrofičnih ožiljaka, keloida… Prilikom pregleda lekar donosi odluku o broju potrebnih tretmana za svakog pacijenta ponaosob, kako bi se postigao najbolji rezultat.

KADA SU PRIMETNI PRVI REZULTATI?

Neposredan efekat u vidu hidratacije I povećanog volumena vidljiv je odmah nakon prvog tretmana. Postepeno oslobađanje faktora rasta dovešće do još vidljivijih rezultata dve nedelje nakon tretmana.

KOJE SU SVE PREDNOSTI CELLULAR MATRIX TRETMANA?

Potpuno prirodni izgled, bez efekta prepunjenosti i smrznutog lica, stimulacija regeneracije kože, kao I njene hidratacije, dugotrajno oslobađanje faktora rasta, zahvaljujući interakciji trombocita I hijaluronske kiseline, te zanemarljiva neželjena dejsk+tva jer je autologni proizvod 100 % biokompatibilan.

DA LI STRUČNO LICE TREBA DA SE PRIDRŽAVA NEKIH OPŠTIH MERA OPREZA?

Vađenje krvi i aplikacija Cellular Matrixa mora biti izvedena u sterilnim uslovima, kako bi se izbegla mogućnost pojave infekcija.

Zakažite jednostavno termin za Cellular Matrix

Hi, How Can We Help You?