• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

PRP plazma lifting (PLATELET RICH PLAZMA)

PRP plazma lifting (PLATELET RICH PLAZMA)

PRP plazma lifting - Eterna

PRP plazma lifting - tretman matičnim čelijama

Terapija ćelijama sopstvene plazme je revolucionarna dermatološka procedura kojom na prirodan način podmlađujemo kožu. Plazma obogaćena trombocitima (PRP – Platelet Rich Plasma) predstavlja centrifugat pacijentove krvi sa velikom količinom faktora rasta. Zajedno sa bioaktivnim proteinima, oni čine neophodne komponente za prirodnu regeneraciju tkiva.

Kome je namenjen PRP tretman?

PRP tretman idealan je za osobe koje žele postepeno i primetno poboljšanje u teksturi kože, tonusu i boji. Novosintetisani kolagen, proteini i poboljšan protok krvi dovode do podmlađivanja kože, popravljanja njenog tonusa i elastičnosti. Plazma dovodi do stimulacije fibroblasta kože, koji produkuju nov kolagen i ostale komponente ekstraćelijskog matriksa (elastin, hijaluronska kiselina, glikoproteini…). Proizvodnji kolagena pripisuje se pomoć u korekciji vidljivih efekata boranja. Za hijaluronsku kiselinu potvrđeno je da povećava tonus kože i njen volumen čime obezbeđuje mladalački izgled.

PRP procedura vraća volumen, poboljšava teksturu kože i njen tonusa, koji je odmah primetan, a pojačava se sledećih osam nedelja, pošto se sve više kolagena sintetiše u koži.

PRP ili Vampirski Tretman Protiv Opadanja Kose »

Česta pitanja

KOJE REGIJE SE TRETIRAJU METODOM PODMLAĐIVANJA SOPSTVENOM PLAZMOM I KADA SU VIDLJIVI REZULTATI?

Osim kože lica uspešno se tretiraju vrat, dekolte, šake (nadlanice) i posebno problematične regije, kao što su čelo, nazolabijalne brazde, periokularne bore (Crows feet). Pored bora, ovim tretmanom se tretiraju, strije, opuštena koža i može povećati volumena usana.

Dakle, PRP-om tretira:

  • Umorna i suva koža
  • Neujednačena pigmentacija
  • Znaci starenja kože
  • Fine linije i bore
  • Poboljšanje ukupne teksture i tona

PRP REZULTATI?

Rezultati su vidljivi već nakon nedelju dana, a konačni rezultat se dobija posle 4 do 6 nedelja. Rezultat se obično održava dve godine ili nešto duže. Regije koje se tretiraju uključuju obraze i srednji deo lica, bore oko očiju, bore smejalice, nazolabijalne brazde, vrat i liniju vilice, dekolte, ožiljke od akni, šake i dr.

KOLIKO TRETMANA SE PREPORUČUJE I KADA SE RADE?

Za najbolje rezultate preporučuje se tri do pet tretmana, u razmaku na 4 do 6 nedelja.

Zakažite jednostavno termin za PRP plazma lifting

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Hi, How Can We Help You?