Plazma lifting procedura

Plazma lifting procedura

PRP plazma lifting - Eterna

Plazma lifting - tretman matičnim čelijama

Terapija ćelijama sopstvene plazme je revolucionarna dermatološka procedura kojom na prirodan način podmlađujemo kožu. Ovaj tretman predstavlja centrifugat pacijentove krvi sa velikom količinom faktora rasta. Zajedno sa bioaktivnim proteinima, oni čine neophodne komponente za prirodnu regeneraciju tkiva.

Kome je namenjen plazma tretman?

Ovaj tretman idealan je za osobe koje žele postepeno i primetno poboljšanje u teksturi kože, tonusu i boji. Novosintetisani kolagen, proteini i poboljšan protok krvi dovode do podmlađivanja kože, popravljanja njenog tonusa i elastičnosti. Plazma dovodi do stimulacije fibroblasta kože, koji produkuju nov kolagen i ostale komponente ekstraćelijskog matriksa (elastin, hijaluronska kiselina, glikoproteini…). Proizvodnji kolagena pripisuje se pomoć u korekciji vidljivih efekata boranja. Za hijaluronsku kiselinu potvrđeno je da povećava tonus kože i njen volumen čime obezbeđuje mladalački izgled.

Ova procedura vraća volumen, poboljšava teksturu kože i njen tonusa, koji je odmah primetan, a pojačava se sledećih osam nedelja, pošto se sve više kolagena sintetiše u koži.

Plazma ili Vampirski Tretman Protiv Opadanja Kose »

Plazma metoda – Česta pitanja

KOJE REGIJE SE TRETIRAJU OVOM METODOM I KADA SU VIDLJIVI REZULTATI?

Osim kože lica ovom metodom uspešno se tretiraju vrat, dekolte, šake (nadlanice) i posebno problematične regije, kao što su čelo, nazolabijalne brazde, periokularne bore (Crows feet). Pored bora, ovim tretmanom se tretiraju, strije, opuštena koža i može povećati volumena usana.

Procedurom se tretira:

  • Umorna i suva koža
  • Neujednačena pigmentacija
  • Znaci starenja kože
  • Fine linije i bore
  • Poboljšanje ukupne teksture i tona

REZULTATI PROCEDURE?

Rezultati su vidljivi već nakon nedelju dana, a konačni rezultat se dobija posle 4 do 6 nedelja. Rezultat se obično održava dve godine ili nešto duže. Regije koje se plazma procedurom tretiraju uključuju obraze i srednji deo lica, bore oko očiju, bore smejalice, nazolabijalne brazde, vrat i liniju vilice, dekolte, ožiljke od akni, šake i dr.

KOLIKO PLAZMA TRETMANA SE PREPORUČUJE I KADA SE RADE?

Za najbolje rezultate preporučuje se tri do pet plazma tretmana, u razmaku na 4 do 6 nedelja.

Zakažite jednostavno termin za plazma lifting u Beogradu

Hi, How Can We Help You?