Podizanje obrva

Podizanje obrva

Podizanje obrva – „Cilj dobre estetike je postićI maksimalne efekte minimalno invazivnim tehnikama“

„BROW LIFT“ – PODIZANJE OBRVA

Brow lift predstavlja inovativnu, operativnu tehniku u svetu estetskih korekcija, uz pomoć koje možemo postići podizanje, lifting obrva. Vremenom dolazi do nakupljanja viška kože u predelu obrva, pada spoljašnjeg ugla obrve, dlake posede i dobije se tužan i spušteni pogled, koji zbog svakodnevne Zemljine gravitacije postaje sve uočljiviji.

Brow lift tehnikom, sve ove regresivne promene možemo poboljšati i za kratko vreme vratiti svež i mladalački izgled obrva.

Kao i pre svake hiruške intervencije, uradi se preoperativni plan same operacije i preoperativno obeležavanje pacijenta. Anestezija koja se sprovodi nad pacijentom može biti lokalna ili analgosedacija (jako prijatna ,pruža veći komfor i pacijentu i hirurgu operatoru ).

U zavisnosti od anestezije ,pacijent bi mogao da se otpusti iz bolnice par sati nakon završetka same procedure ili već sledećeg dana .

Moguće komplikacije koje su prolaznog karaktera su :

  • blagi otok
  • crvenilo
  • blaga utrnulost čeonog dela

Pacijenti kod kojih je indikovana ova operacija su svakako i žene i muškarci, kod kojih je izražen umoran ili ljut izraz lica ,spušteni kapci ,spuštene obrve i naborano čelo .

Nakon završetka intervencije, pacijentu se ordinira antibiotska sistemska terapija ,kao i lokalno aplikovanje antibiotske masti. Skidanje konace je nakon 7 dana od operacije.Nakon toga pacijent bi normalno mogao da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima .

Zakažite jednostavno konsultaciju

Hi, How Can We Help You?