Laser za epilaciju – Alma Soprano laser

Laser za epilaciju – Alma Soprano laser

Alma Soprano - Najsavremeniji medicinski laser za bezbolno uklanjanje dlačica sa lica i tela

Alma Soprano Laser – u poliklinici Eterna Medical System sada je dostupan najnoviji, medicinski laser za epilaciju.

Najbezbednija, najefikasnija i bezbolna metoda uklanjanja dlačica sa lica i tela.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA?

U pitanju je najsavremeniji laser, čijoj efikasnosti doprinosi kombinacija tri talasne dužine i revolucionarni sistem za hlađenje pa je Alma Soprano Titanium potpuno bezbedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, potpuno je bezbolan. Posebno je efikasan na osetljivim zonama, kao što je bikini zona, lice, pazuh.

Ono što posebno izdvaja Alma Soprano Titanium laser je podjednako dejstvo na svim tipovima i tonovima kože (izuzev sedih dlaka) – čak i na osunčanoj koži, pa ga je moguće primenjivati tokom cele godine.

Pogledajte fotografije ovog tretmana

Tretmani laserskog uklanjanja dlaka su na vrhuncu popularnosti. Korišćenjem visokokvalitetnih lasera, osigurali smo maksimalne rezultate za svoje pacijente. Međutim, sa nizom lasera ​​na tržištu, može biti teško odrediti koji je pravi za vašu upotrebu. Uvek se preporučuje da se prvo uradi konsultativni pregled kako bi se precizno odredilo koji metod lečenja bi se primenuo. Sa Alma Soprano laserom, naši lekari su u mogućnosti da isporuče sigurne i efikasne rezultate lečenja. Alma soprano laser je revolucionarni i najsavremeniji tretman koji omogućavaju ugodne i efikasne usluge kako za pacijenta tako i za doktora.

Karakteristike Alma lasera

Svaki Soprano uređaj ima svoje jedinstvene karakteristike. Međutim, svaki uređaj pokreće Alma SHR™ tehnologija zaštićenog znaka, razvijena još 2006. godine. Na ovaj način se osiguravaju maksimalni rezultati gotovo bez bola. Sa Alma SHR™ tehnologijom, toplota se postepeno primenjuje na ciljno područje kože. Zbog ovog načina izlaganja toploti, folikuli dlake su uništeni dok okolno tkivo ostaje nepovređeno. Ovo se postiže diodnim laserom sa velikom stopom ponavljanja i nižim izlazom energije. Ova metoda je manje bolno iskustvo od konvencionalnih metoda lečenja. Tokom tretmana, praktičar koristi takozvanu tehniku „u pokretu“, klizi laserskim aplikatorom preko pacijentove kože. Ovom metodom ne samo da obezbeđujemo bolju pokrivenost već i minimizira rizik od opekotina.

Zakažite jednostavno tretman Alma Soprano laserom

Hi, How Can We Help You?