Tretman kože (BB glow)

Tretman kože (BB glow)

Tretman kože BB glow - Nova, planetarno popularna, neinvazivna procedura

Tretman kože BB Glow – u poliklinici Eterna Medical System sada je dostupna planetarno popularna, nova, neinvazivna procedura na nanoneedling bazi.

BB u nazivu ovog tretmana označava skraćenicu za blemish balm, što u bukvalnom prevodu znači balzam za nepravilnosti kože.

ŠTA JE BB GLOW

BB sjaj je bio najpopularniji tretman pre nekoliko godina, a još uvek je tražen tretman lica. To je tretman koji kombinuje efekte trajne šminke sa mikro/nanoneedlingom kako bi se ponovo stvorio izgled pudera.

Stoga se naziva i polutrajna osnova.

Bio je u centru pažnje i van njega, i često se smatra najkontroverznijim tretmanom trajne šminke. Dakle, verovatno ste čuli za to, ali možda niste 100% jasni šta je to ili kako se radi.

BB Glow je nova neinvazivna procedura koja daje izuzetne rezultate u toniranju kože i ujednačavanju tena. Zahvaljujući efektima koji su odmah vidljivi, BB Glow je postao planetarno popularan. Na njega se odlučuju svi koji žele blistavu, hidriranu kožu i poboljšan tonus. Njime uklanjamo hiperpigmentacije i prekrivamo nedostatke: tamne podočnjake, crvenilo, popucale kapilare, flekice, ožiljke. Takođe, tretman podstiče proizvodnju kolagena i ublažava sitne bore. Antiage efekat je odmah vidljiv.

KAKO IZGLEDA PROCEDURA?

Nanoneedling procedura podrazumeva ubrizgavanje polutrajnog BB glow seruma u kožu, traje oko šest meseci, a idealna je za one koji obožavaju “no makeup” makeup efekat.

Pogledajte fotografije ovog tretmana

Zakažite jednostavno tretman BB glow tretman kože

Hi, How Can We Help You?