Naša priča

Eterna Medical System & Hospital

Naša priča

eterna medical system

Pružite sebi najbolje!

Naša priča - Eterna Medical System & Hospital

Eterna hospital je specijalna bolnica za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u kojoj je okupljen tim najeminentnijih hirurga. Svakodnevnim angažovanjem i stručnom primrnom našeg obrazovanog kadra, pacijenti koji žele, dolaze ukazujući nam poverenje. Naša priča je najbolja preporuka za bezbroj zadovoljnih pacijenata koji su ostavili pozitivnu ocenu za našu renomiranu zdravstvenu ustanovu. Uzajamno poverenje koje međusobno gajimo ključ su našeg trajanja.

Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov Medenica, čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom. Među pomenutim lekarima tu su profesori Medicinskog fakulteta, primarijusi i akademici. Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo. Naša priča se zasniva na stavu da je svaki pacijent individualno najvažniji. Svaka osoba je jedinstvena i posebna sa posebnim željama i potrebama. Upravo zbog toga negujemo individualni pristup u unapređenju zdravlja i lepote.

Pratimo inovacije u medicini i na ovim prostorima među prvima primenjujemo nove metode lečenja i estetike, koristeći najsavremeniju i sertifikovanu medicinsku opremu.

3215

Zadovoljnih pacijenata

50

Najsavremenijih procedura

15

Godina iskustva

130

Qualified Staffs

ZADOVOLJNI PACIJENTI SU NAŠ MOTIV DA RADIMO JOŠ BOLJE

Utisci pacijenata

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo i zato sa punim pravom možemo reći da veliki broj zadovoljnih pacijenata je dokaz našeg uspešnog poslovanja.

Hi, How Can We Help You?