Naša priča

Eterna Medical System & Hospital

Naša priča

eterna medical system

Pružite sebi najbolje!

Naša priča - Eterna Medical System & Hospital

Eterna hospital je specijalna bolnica za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u kojoj je okupljen tim najeminentnijih hirurga koji svojim umećem svakodnevno ulepšavaju pacijente. Naša najbolja preporuka su brojni zadovoljni pacijenti širom sveta, a uzajamno poverenje koje medjusobno gajimo ključ su našeg trajanja.

Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov Medenica, čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom, među kojima su profesori Medicinskog fakulteta, primarijusi i akademik. Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

Pacijent je za nas najvažniji. Svaki čovek je jedinstven i poseban. Upravo zbog toga, trudimo se da negujemo individualni pristup u unapređenju zdravlja i lepote, kako bi svako postao najbolja verzija sebe.

Pratimo inovacije u medicini i na ovim prostorima među prvima primenjujemo nove metode lečenja i estetike, koristeći najsavremeniju i sertifikovanu medicinsku opremu.

3215

Zadovoljnih pacijenata

50

Najsavremenijih procedura

15

Godina iskustva

130

Qualified Staffs

ZADOVOLJNI PACIJENTI SU NAŠ MOTIV DA RADIMO JOŠ BOLJE

Utisci pacijenata

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo i zato sa punim pravom možemo reći da veliki broj zadovoljnih pacijenata je dokaz našeg uspešnog poslovanja.

Hi, How Can We Help You?