Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Podizanje obrva

 

„CILJ DOBRE ESTETIKE JE POSTIĆI MAKSIMALNE EFEKTE MINIMALNO INVAZIVNIM TEHNIKAMA“

 

„BROW LIFT“ - PODIZANJE OBRVA

 

Brow lift predstavlja inovativnu, operativnu tehniku u svetu estetskih korekcija, uz pomoć koje možemo postići podizanje, lifting obrva. Vremenom dolazi do nakupljanja viška kože u predelu obrva, pada spoljašnjeg ugla obrve, dlake posede i dobije se tužan i spušteni pogled, koji zbog svakodnevne Zemljine gravitacije postaje sve uočljiviji.

 

Brow lift tehnikom, sve ove regresivne promene možemo poboljšati i za kratko vreme vratiti svež i mladalački izgled obrva.

 

Kao i pre svake hiruške intervencije, uradi se preoperativni plan same operacije i preoperativno obeležavanje pacijenta. Anestezija koja se sprovodi nad pacijentom može biti lokalna ili analgosedacija (jako prijatna ,pruža veći komfor i pacijentu i hirurgu operatoru ).

 

U zavisnosti od anestezije ,pacijent bi mogao da se otpusti iz bolnice par sati nakon završetka same procedure ili već sledećeg dana .

 

Moguće komplikacije koje su prolaznog karaktera su :

 

  • blagi otok
  • crvenilo
  • blaga utrnulost čeonog dela

 

Pacijenti kod kojih je indikovana ova operacija su svakako i žene i muškarci, kod kojih je izražen umoran ili ljut izraz lica ,spušteni kapci ,spuštene obrve i naborano čelo .

Nakon završetka intervencije, pacijentu se ordinira antibiotska sistemska terapija ,kao i lokalno aplikovanje antibiotske masti. Skidanje konace je nakon 7 dana od operacije.Nakon toga pacijent bi normalno mogao da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima .

  • Kontakt forma

    Polja oznacena sa * su obavezna