Idealni pokloni za dan zaljubljenih

Bliži nam se Dan Sv. Valentina, poznatiji kao Dan zaljubljenih. 14.2. je idealna prilika da iznenadite voljenu osobu i pokažete joj koliko Vam znači. Kako bismo Vam pomogli da poklon bude originalniji nego ikada, smislili smo specijalne ponude za parove u znaku meseca ljubavi.

Pored toga što voljenoj osobi poklanjate  tretman, takođe u isto vreme poklanjate i sebi!

Osim što će tretman koji odaberete predstavljati poklon, takođe će predstavljati i zajedničku aktivnost kojoj ćete se radovati. Naše preporuke za poklon pročitajte u nastavku teksta, a ukoliko imate neku novu ideju slobodno je možete predložiti našem osoblju koje je rado da Vam pomogne oko idealnog poklona.

Zimski period je pogodno vreme za rađenje laserskih procedura. C02 laser je multifunkcionalni laser koji rešava brojne probleme, kože lica ili tela, ispravlja nepravilnosti i podmlađuje kožu. Naša prva preporuka je da sebi i voljenoj osobi poklonite paket C02 tretmana za lice.

Takođe, kako posle zimskih praznika brzo dođe leto i vreme za sunčanje i plažu, odličan poklon je laserska epilacija celog tela ili određenih regija, kako biste zajedno zablistali u kupaćem.

Kao posledica praznične trpeze, smanjene fizičke aktivnosti, verovatno je tokom zime nabačen i koji kilogram. Zato su tu specijalno osmišljeni paketi lipolize, lipolasera i mesojet aparata koji Vaša tela mogu do leta dovesti do savršenstva.

Za parove koji su u zlatnom dobu, osmislili smo način da se zajedno reše bora i podmlade lice. Naravno u pitanju su protokoli koji kombinuju botoks, hijaluronske filere i skinboostere koji koži vraćaju prirodan kolagen i elastin.

Koji god poklon da odaberete za sebe i voljenu osobu, nećete pogrešiti.

A kao i uvek mi smo tu da odgovorimo na svaku nedoumicu.

Srećan predstojeći Dan zaljubljenih želi Vam Eterna tim!

Hi, How Can We Help You?