Eterna na IMCAS World Congres

Eterna na IMCAS World Congres

IMCAS World Congres, najveći svetski kongres obeležava dvadeset pet godina postojanja u Parizu od 1.2.2024. Kao i svake godine na kongresu će prisustvovati plastični hirurzi i doktori estetske i antiaging medicine iz celog sveta.

Naš predstavnik na ovom kongresu biće dr Tanja Radenkov Medenica koja će pored prisustva brojnim predavanjima prezentovati svoju autorsku metodu uklanja strija propraćenu brojnim primerima iz prakse.

Prvog dana kongresa fokus će biti na predavanju Prof Sebastiana COTOFANE . Predavanje je osmišljeno u obliku Workshop-a. Glavna tema je anatomija lica i takozvane „opasne zone“ koje su za jednog hirurga i injektora od ključnog značaja prilikom izvođenja procedura. Prof Sebastian će takođe tokom predavanja vršiti demonstraciju na kadaverima tako da će učesnici predavanja među kojima je naravno i dr Tanja Radenkov Medenica imati prilike da teoriju sa doktorom primene i u praksi.

Pored anatomije lica, biće reči i o estetici za pripadnike jačeg pola i o tome kako estetskim procedurama na najbolji mogući način istaći maskulinitet.

Drugi dan kongresa dr. Tanju Radenkov Medenica odvodi na niz radionica o dobro poznatim revolucionarnim Aptos nitima gde će sa ostalim sertifikovanim Aptos predavačima razmeniti iskustva i raditi na modelima. Primena Exellence metode prilikom nehirurškog liftinga srednjeg masiva lica i regije brade i primena Nano exellence metode za nehirurški brow lift biće glavne teme Aptos edukatora. Takođe će biti reći i o tehnici Needle method blunt koja se koristi za regiju vrata i podbratka i uz minimalnu invazivnost daje maksimalne rezultate.

Autorska studija

Treći dan kongresa dr Tanja Radenkov Medenica će imati čast da među renomiranim kolegama iz celog sveta prezentuje svoju autorsku studiju pod nazivom Collagen stretchmarks removal, success and utilities.
Reč je o jedinstvenim protokolima koji se sastoje iz primene C02 lasera , injektabilnog kolagena, kolagen stimulatora i peptida . Doktorka je na primerima iz prakse pratila uticaj kombinacije gore navedenih tretmana na strije u periodu od godinu dana i beležila vidan pomak učesnica u studiji.

Kao što smo već napomenli, Eterna je ove godine po prvi put na IMCAS kongresu aktivan učesnik. Sa nestrpljenjem iščekujemo kongres sa kog se kao i uvek vraćamo bogatiji znanjem, novim iskustvima i inovativnim metodama spremni da svojim pacijentima pružimo samo najbolje.

Hi, How Can We Help You?