Zdravstveni turizam

zdravstveni turizam

Zdravstveni turizam je uvek aktuelna tema

Zdravstveni turizam u Srbiji je u veliko procvatu. Iz tog razloga sve više pacijenata dolazi iz inostranstva u Srbiju radi određenih zdravstvenih usluga. Poliklinika Eterna Medical System je dobitnik sertifikata Ministarstva zdravlja za Projekat razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Republici Srbiji.

Zdravstveni turizam podržalo ministarstvo Republike Srbije

Ponosni smo jer je resorno ministarstvo Republike Srbije prepoznalo stručnost našeg lekarskog tima, kvalitet usluga koje pružamo i entuzijazam.

U saradnji sa nacionalnom avio kompanijom Air Serbia, svi pacijenti koji budu koristili usluge ovog prevoznika u cilju pružanja medicinskih usluga u našoj zdravstvenoj ustanovi, uz prikazanu bording kartu ostvariće popust.

Koja je razlika u ceni?

Najviše pacijenata imaju stomatolozi, ali popularne su usluge plastične i estetske hirurgije.

Zbog osetno nižih cena stranci, kao i naši ljudi koji rade na zapadu, posećuju lekare raznih specijalnosti. Primera radi,u Kragujevcu je to slučaj sa pregledima na skeneru i magnetnoj rezonanaci, u Subotici se operišu krajnici.  U Šabac se dolazi zbog ginekoloških pregleda a u Beograd zbog estetskih operacija.

Kolika je razlika u ceni najbolje ilustruju reči jednog od lekara koji je rekao da se strancima isplati da dođu u Srbiju. Naime kada plate avionsku kartu i hotel za 15 dana, razlike su tolike da su im pojedine zdravstvene usluge i sa ovim troškovima nekoliko puta jefttinije.

Hi, How Can We Help You?