Zdrava svakog dana lepa zauvek

zdrava svakog dana lepa zauvek, tanja radenkov

Zdrava svakog dana lepa zauvek je prepoznatljiv slogan

Intervju dr Tanje Radenkov za RYL Magazine govori o zdravlju i cuvenom sloganu ” zdrava svakog dana lepa zauvek”.

Dr Tanja Radenkov, specijalizant plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Magistrirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Vlasnica prvog centra za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovanog od strane Zdravstvenog saveta Srbije. Sertifikovani predavač i edukator iz oblasti: hijaluronskih filera, neuromodulatora, krvne plazme i niti, mezoterapije i hemijskih pilinga, kolagen stimulatora i siluet soft niti.

Ova mlada, energična žena ostvaruje svoj san na privatnom i profesionalnom polju. Vlasnica je i osnivač poliklinike Eterna Medical System u Beogadu, ide u korak sa svetom, ali i korak ispred drugih svojim znanjem i voljom da se bude najbolji. Učesnica brojnih kongresa i edukacija u zemlji i inostranstvu. U maju će biti gostujući predavač na Oksfordu. Na poziv Europe Medical Association govori na temu Najsavremenije metode transplatacije kose.

Nagrade za doktorku Tanju Radenkov

Dobitnica si priznanja „Dama“ za najuspešniju ženu u 2017. godini, kao i nagrade Balkanawardza inovaciju na polju estetske medicine i priznanja. Prvi oskar Srbije za primenu novih metoda u oblasti estetske medicine. Tu je  i nagrada Žena 21. veka 2017. Mlada i uspešna u svojim tridesetim. Zadovoljna?

Zadovoljna. Priznanja vidim kao neku vrstu potvrde da ono što radim vredi. Ona prijaju, ali ni približno kao osećaj sreće koji mi pružaju pacijenti svaki put kada iz moje poliklinike izađu nasmejani i puni samopouzdanja. To je ono što me pokreće da iz dana u dan budem sve bolja.  Njihovo poverenje i činjenica da godinama dolaze u Eterna polikliniku i stalno nam se vraćaju za mene predstavlja potvrdu da radimo pravi posao. Ispunjava me saznanje da pomažem ljudima da se osećaju  zdravo, budu zadovoljniji i neguju ono najlepše u sebi.

Ceo intervju dostupan na portalu RYL Magazine.

Hi, How Can We Help You?