Donacija respiratora

eterna u borbi protiv covid 19

Donacija respiratora – čin dobre volje

Donacija respiratora je polikliniku Eterna Medical System izdvojila od drugih svojom humanošću. Poliklinika je donirala jedan respirator svim građanima i zdravstvenom sistemu Srbije, za koji smo sigurni da će spasiti mnoge živote.

Pored estetske medicine, Eterna Medical System pruža zdravstvene usluge iz domena opšte i interne medicine, kao i otorinolaringologije. Svim sugrađanima stojimo na raspolaganju ukoliko im je potreban savet, pregled ili neka od dijagnostičkih procedura.

Donacija respiratora je samo uljudan gest

Ovim gestom smo želeli i da podstaknemo sve preduzetnike i pojedince da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. U ovom teškom periodu radimo smanjenim kapacitetom, poštujući sve propisane mere zaštite našeg osoblja i pacijenata, jer su nam bezbednost i zdravlje na prvom mestu.

Apelujemo na sve građane da budu društveno odgovorni i da budu obzirni prema onima kojima je pomoć potrebna. Čuvajući sopstveno zdravlje čuvate zdravlje svih oko vas stoga izbegavajte gužvu i hranite se zdravo.  Ishrana i više fizičke aktivnosti jačaju vaš imunitet.

Načinom života ojačajte imunitet

Jak imunitet je ključ odbrane vašeg sistema, ne zdravstveni sistem. Mnogi očekuju da je zdravstveni sistem zadužen za njihovo zdravlje, zapravo nije baš sasvim tako. Ukoliko se sami nepazite niko vam ne može pomoći i treba biti realan.

Hi, How Can We Help You?