Donacija dezifenkcionih sredstava

Donacija dezifenkcionih sredstava kao znak pažnje

Donacija dezifenkcionih sredstva je primer kako i ostale bolnice treba da se ponesu kao Eterna Medical System. Mi nastavljamo sa donacijama u vreme pandemije virusa COVID-19 kako bi spasili svaki dragoceni sekund/život. Danas smo, u saradnji sa prijateljima iz agencije Poliplan, donirali dezinfekciona sredstva Infektivnoj klinici Kliničkog centra Srbije.

Donacija dezifenkcionih sredstva kao simbol odgovornosti

Donacija dezifenkcionih sredstava je najmanje šta možemo da učinimo u ovako teškim vremenima kaže dr Tanja Radenkov.

Sigurni smo da je pomoć otišla u prave ruke, medicinskoj ustanovi koja se danonoćno bori protiv ovog virusa i leči najteže slučajeve.

Humanost se uvek vidi na delu

U ovim teškim trenutcima kada je pandemijom ugroženo celo društvo, mi pokušavamo da doprinesemo svoj maksimum. Našim primerom želimo da apelujemo i na druge bolnice i ustanove kako bi se odazvale i sledile naš primer. Privatne bolnice i poliklinike najčešće imaju mogućnost da pomognu pa samim tim moraju i postavljati primre. Jedna od takvih je sigurno naša poliklinika na čelu sa dr Tanjom Radenkov koja je dala svoj nesebični doprinos u ovim kriznim vremenim.

U našoj poliklinici eterna koristimo sve mere predostrožnosti kako bi svaki naš pacijent bio maksimalno zaštićen. Rizik je isključen stoga budite slobodni i zakažite pregled ukoliko imate nekih tezgoba.

Hi, How Can We Help You?