Sjajna koža uz BB Glow

sjajna koža uz bb glow

Sjajna koža je uvek simbol lepote

U poliklinici Eterna od danas je dostupan potpuno novi tretman BB Glow! Sjajna koža je odraz mladosti, lepote i snage.

BB Glow je nova neinvazivna procedura koja daje izuzetne rezultate u toniranju kože i ujednačavanju tena. Zahvaljujući efektima koji su odmah vidljivi, BB Glow je postao planetarno popularan. Na njega se odlučuju svi koji žele blistavu, hidriranu kožu i poboljšan tonus. Njime uklanjamo hiperpigmentacije i prekrivamo nedostatke: tamne podočnjake, crvenilo, popucale kapilare, flekice, ožiljke. Takođe, tretman podstiče proizvodnju kolagena i ublažava sitne bore. Antiage efekat je odmah vidljiv i sjajna koža je izvesno na vašem licu.

Šta je BB glow efekat?

BB sjaj je bio najpopularniji tretman pre nekoliko godina, a još uvek je tražen tretman lica. To je tretman koji kombinuje efekte trajne šminke sa mikro/nanoneedlingom kako bi se ponovo stvorio izgled pudera. Zbog toga se često naziva i polutrajna osnova. Ovaj tretman se često smatrao najkontroverznijim tretmanom trajne šminke. Dakle, verovatno ste čuli za to, ali možda niste 100% jasni šta je to ili kako se radi.

Koje probleme cilja BB Glov za lice?

BB sjaj može da se smanji:

Promena boje (crvenilo, staračke pege, tamni podočnjaci, pege, itd.)
– Ožiljci od akni
– Fine linije i bore
– Velike pore
– dehidriranu kožu

Zapravo poboljšava celokupno stanje i izgled kože dajući efekat posvetljivanja i povećavajući proizvodnju kolagena i elastina.

Sjajna koža – kako izgleda procedura?

Najpre pripremamo kožu tretmanom koji je prilagođen Vašem tipu. Nakon toga, aplikujemo poseban booster sa antiage efektom, kojim hidriramo i posvetljujemo kožu. Tada je ona spremna za BB Glow serum koji nanosimo microneedling tehnikom. Serum, koji je u nijansi Vaše kože, pored pigmenata sadrži i kompleks visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla.

Završni korak je umirivanje kože hidrantim maskama izuzetne hranljivosti.

Dođite u polikliniku eterna i prepustite nama da učinimo vašu kožu lepom i sjajnom. Naš stručni tim lekara će vas učiniti mlađim a vaša koža će izgledati svežije.

 

Hi, How Can We Help You?