Povećanje grudi

Povećanje grudi

Povećanje grudi implatatima ili prenosom masti

Povećanje grudi koje pacijenti ponekad nazivaju i uvećanje grudi, uključuje upotrebu implantata u grudima ili prenosa masti za povećanje veličine vaših grudi. Ova procedura takođe može vratiti volumen grudi izgubljen nakon smanjenja težine ili trudnoće, postići zaobljeniji oblik grudi ili poboljšati prirodnu asimetriju veličine grudi.

Povećanje grudi se takođe naziva uvećana mamoplastika. Kada se masnoća iz drugog dela pacijentovog tela koristi za stvaranje poboljšanog volumena grudi, postupak se naziva povećanje grudi prenosom masti.
Anatomi grudi, povećanje grudi

Šta povećanje grudi može učiniti:

– Poboljšajte ličnu sliku o sebi i povratiti samopouzdanje
– Povećajte punoću i projekciju vaših grudi
– Poboljšajte ravnotežu kontura grudi i kukova
Povećanje grudi je velika odluka. To je velika operacija, rezultati nisu zagarantovani i postoje neki rizici o kojima treba razmišljati.
Tokom operacije, implantati se ubacuju u vaše grudi kako bi povećali njihovu veličinu, promenili njihov oblik ili ih učinili ujednačenijim.
Povećanje grudi, primer pre i posle

Koliko košta povećanje grudi?

Cene variriraju iod nekoliko faktora. Zavisi od kvaliteta implantata, iskustva doktora i ustanove u kojoj radite kao i od države. Zemlje sa razvijenim standardom drže cene znatno veće, na primer u Velikoj Britaniji operacija implantacije dojke košta oko 3.500 do 8.000 funti. Ovo obično ne uključuje troškove konsultacija ili naknadne nege.
Takođe ćete morati da platite za svaku naknadnu operaciju koja vam može biti potrebna u budućnosti ukoliko se suprotno nedogovorite. Budite oprezni kada koristite internet da tražite lekare i klinike koji pružaju povećanje grudi. Neke klinike mogu platiti da oglašavaju svoje usluge na listama pretrage.
Uvek zakažite termin za sastanak sa hirurgom pre procedure.
Šta treba da pitate svog hirurga:

– o njihovim kvalifikacijama i iskustvu
– koliko operacija za povećanje grudi su uradili
– koliko operacija su uradili gde je bilo komplikacija
– o vrsti i proizvođaču implantata koji koriste i zašto
– o korišćenoj hirurškoj tehnici i postavljanju implantata
– kakve rezultate možete očekivati
– koje su njihove stope zadovoljstva pacijenata

Izbor implantata za povećanje grudi

Postoje 2 vrste implantata za uvećanje grudi, napravljenih od silikona ili fiziološkog rastvora.

Silikonski implantati su najčešći tip koji se koristi za povećanje grudi. Manje je verovatno da će se borati i osećaju se prirodnije. Međutim, mogu se proširiti na vaše dojke i izazvati kvržice. Veća je verovatnoća da će se implantati sa fiziološkim rastvorom savijati, pucati ili pasti tokom vremena. Ako se spuste ili puknu, fiziološki rastvor će se bezbedno apsorbovati u vaše telo.

Trebalo bi da razgovarate o prednostima i nedostacima svake vrste implantata za grudi sa svojim hirurgom, zajedno sa veličinom i oblikom vaših implantata i gde će biti postavljeni (iza dojke ili iza mišića dojke).

Povećanje grudi pre i posle rezultat

Koliko dugo traju implantati u grudima?

Implantati u grudima ne traju ceo život. Verovatno će ih u nekom trenutku morati zameniti. Nekim ženama će možda biti potrebna dalja operacija nakon otprilike 10 godina, bilo zbog problema sa implantatima ili zbog toga što su im se grudi promenile oko implantata.
Hi, How Can We Help You?