Doktor Velibor Bora Kostić

Doktor Velibor Bora Kostić

Doktor Velibor Bora Kostić eksluzivno za eterna bolnicu

Doktor Velibor Bora Kostić je plod naše saradnje i posvećenosti medicini i hirurgiji. Pored brojnih svetskih kongresa na kojima aktivno učestvujemo, ostvarujemo saradnju sa svetski poznatim doktorima i hirurzima. Usavršavanje i praćenje trendova u medicini su sve u cilju kako bi naši pacijenti dobili najbolju medicinsku uslugu. Plod jedne takve saradnje je dolazak dr Velibora Kostića poznatog hirurga iz Brazila koji je postao stalni član Eterna tima. U nastavku teksta pročitajte više o životu i brojnim profesionalnim dostignućima dokora Velibora Bore Kostića. Pogledajte video u linku ispod:

Doktor Velibor Bora Kostić

Edukacija doktora Velibora Bore Kostića

Doktor Velibor Bora Kostić je osnovne studije medicine završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nakon toga sledi specijalizacija iz opste hirurgije na Institutu Dedinje u Beogradu. Potom 2001. God odlazi u Brazil gde započinje specijalizaciju u trajanju od tri godine, na odeljenju za Plasticnu i rekonstrutivnu hirurgiju u Hospital Geral Bonsucesso. U istom periodu takođe obavlja staž na Instituto Nacional de Cancer, Hospital Santa Casa.

Svoju profesionalnu praksu 2003 godine nastavlja u Florianópolisu. Dobija status brazilskog doktora a titulu specijaliste plastične hirurgije u Sao Paulu 2007 godine. Dobitnik nagrada Prof. Ivo Pitangy i Nemer Chedid, koje nose imena brazilskih hirurga čiji je rad ostavio dubok trag u Švedskoj plastičnoj hirurgiji. Kao predavač, gostovao je na više kongresa: “Brazilian congress of plastic surgery”, “V Brazilian congress of videoendoscopy”, “ISAPS congress of the international society of plastic and aesthetic surgery”.

Član je Brazilskog udruženja plastičnih hirurga (SBCP), Američkog udruženja plastičnih hirurga (ASPS), Internacionalne konfederacije plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga (ICPSRA) i Internacionalnog udruženja estetskih hirurga (ISAPS).

Doktor Velibor Bora Kostić, b

Doktor Velibor Bora Kostić brine o svojoj reputaciji i rezultatima

Velika nam je čast da, u saradnji sa Alfa medica, ugostimo jednog od najpoznatijih i najcenjenijih plastičnih hirurga iz Brazila.

Dr Velibor Bora Kostić je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Dr Bora Kostić će vršiti kako konsultacije tako i operacije iz raznih oblasti. Neke od operacija koje izvodi su:  abdominoplastike, ugradnje implantata, hirurškog liftinga lica, liposukcije, lipotransfera i dr.

Ukoliko želite da čujete stručno mišljenje i savet vrhunskog hirurga sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom to sada možete uraditi u prostorijama Eterna Medical System-a i Eterna Hospitala-a.

Obzirom na to da je interesovanje veliko, molimo vas da pokažete strpljivost i fleksibilnost i rezervišete svoje konsultacije na vreme.

Hi, How Can We Help You?