Plazma terapija i regeneracija kože

Plazma tretman

Faktori rasta i plazma terapija

Svi težimo da svoje lice dovedemo do savršenstva, sada je to moguće! Plazma tretman u kombinaciji sa kremom sa faktorima rasta u kombinaciji će vas oduševiti!

Najčešći problem za besprekoran ten su zapravo hiperpigmentacije, narodski rečeno fleke. Hiperpigmentacije mogu nastati dejstvom različitih faktora. Neki od njih su prekomerno izlaganje UV zračenju, genetska predispozicija, godine, hormonski uticaj, upala ili povreda kože. Bez obzira da li se radi o melazmi, staračkim flekama-pege (lentigo senilis ili lentigo solaris), postupalne hiperpigmentacije, rešenje postoji! Hiperpigmentacije nastaju jer melanin – prirodni pigment kože se prekomerno proizvodi što dovodi do pojave tamnih mrlja i neujednačenog tena. Zavisno od tipa hiperpigmentacije lekar će vam preporučiti koji od ovih tretmana je pravi izbor za vas!

PRP tretman

Šta je plazma i zbog čega je koristan?

Plazma tretman je plazma bogata trombocitima. Metoda podmlađivanja matičnim ćelijama je zapravo aplikovanje sopstvene krvne plazme bogate trombocitima u tkivo pacijenta. Trombociti sadrže  brojne faktore rasta i bioaktivne proteine koji utiču na regeneraciju tkiva i podmlađivanje. Podstiču stvaranje novog kolagena i krvnih sudova, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu i poništavaju znake starenja. Oni imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože. Deluje dubinski i ublažava vidljivost fleka i ožiljaka od akni.

Kada se primenjuje plazma terapija?

To je posebno važno kod težih oblika ožiljaka i rupica od bubuljica. Koža je na mestima oštećenja tvrda i tkivo nije klasične strukture. Plazma tretman daje snagu ćelijama i one se obnavljaju! Mesta sa ožiljcima postaju mekša i vremenom dobijamo željeni ujednačeni ten lica. Plazma terapija je bezbedna i ne izaziva alergijske reakcije, jer se za njenu upotrebu koristi samo najbolji materijal koji koža i tkivo prepoznaju kao svoj lični deo. Idealna je za osetljivu kožu koja reaguje na razne hemijske preparate i zbog toga je ovo najsigurnija metoda za podmlađivanje bez posledica. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen i ne zahteva vreme oporavka.

Propratni fenomeni poput blagog otoka i modrica su mogući

Ujikuji se havu blagi otok on se povlače u roku od 24 sata. Pre samog tretmana se koza očisti, nanese topikalna anestezija a zatim se tretman izvodi ubrizgavfanjem plazme finim iglicama. Istraživanja su pokazala da je najbolje uraditi 3 vezana tretmana u razmacima od 2-4 nedelje u zavisnosti od stanja koze.

SoMe skincare– vaš prvi personalizovan serum! Zašto kažemo personalizovan?

SOME krema za regeneraciju

Zbog toga sto je SoME® Skincare je lokalni proizvod za negu kože koji koristi mešavinu sastojaka kombinovanih sa vašom plazmom bogatom trombocitima. Do sada, nikada nije postojao autologni proizvod za lokalnu negu kože sa dokazanim rezultatima. SoME® Skincare + plazma koristi sopstvena regenerativna svojstva tela da stimuliše prirodni kolagen i elastin za vidljivo obnovljenu čvrstinu i sjaj.. SoME® Skincare zaštićena baza čuva komponente trombocita omogućavajući proizvodu da ostane efikasan tokom tri meseca. Ovaj anti-age serum povećava glatkoću, umanjuje vidljivost bora, hiperpigmentacije i suvoću lica. Ukoliko niste fan odlaska na injektivne tretmane lica, onda je ovaj serum pravi izbor za Vas! U zavisnosti od problematike kože vaš lekar će vam napraviti individualan plan kombinovanjem lokalnih krema  sa plazma tretmanom i dovesti kožu do savršenstva!

SOME krema za regeneraciju

Hi, How Can We Help You?