Aptos niti

Aptos niti

Dr Tanja Radenkov-zvanični edukator za Aptos niti

Aptos niti spadaju u vodeći svetski trend koji nam dolazi iz Gruzije. U poliklinici Eterna Medical System idemo u korak sa svetskim trendovima i konstantno se edukujemo na polju antiaging medicine i estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije kako bi našim pacijentima pružili samo najbolje.

Ovog puta dr Tanja Radenkov Medenica otišla je korak dalje i osim korišćenja Aptos niti u praksi odlučila je da svoje znanje podeli sa drugim kolegama doktorima.

Dr Tanja Radenkov Medenica postala je sertifikovani edukator za Aptos niti u Srbiji završivši zvaničnu Aptos edukaciju ( Aptos Trainer ’s Sertificate ) maja 2023.

Aptos niti i Dr Tanja Radenkov Medenica

O tome šta se sve može postići Aptos nitima kao i koje sve linije postoje pročitajte u nastavku teksta.

Šta su Aptos niti?

Niti predstavljaju medicinski konac koji se koristi za repozicioniranje kože u cilju podmlađivanjvanja i zatezanja određenih regija lica i tela. Aptos niti spadaju u grupu resorptivnih niti, izuzetno su jake što ih čini idealnim za vraćanje izgubljene strukture  vaše kože.

Postoje različite vrste niti, od kojih svaka nudi jedinstven rezultat. U poliklinici Eterna proveli smo mnogo vremena istraživajući različite tipove niti. Biramo samo one za koje smatramo da daju izuzetne rezultate koje želimo za naše pacijente.

Poslednja generacija niti uključuje dodavanje hijaluronske kiseline u njihov sastav. Ovo omogućava istovremeno trenutno podizanje i regeneraciju tkiva, što daje mnogo dugotrajniji rezultat.

Lifting lica aptos nitima

Lifting lica Aptos nitima je procedura podizanja opuštenog tkiva i zatezanja opuštene kože bez podvrgavanja invazivnoj hirurškoj proceduri. U APTOS proceduri, specijalno obučeni lekar repozicionira i konturiše opušteno tkivo lica i vrata. Nakon toga pažljivo postavlja niti na unapred određena područja kako bi podržao tkivo i održao podizanje.

Bilo da ste pacijent ili doktor koji želi da nauči više o Aptos nitima ne oklevajte da zakažete konsultaciju sa dr Tanjom Radenkov Medenica. Bićete u mogućnosti da detaljno razgovarate o proceduri i ishodima, kao i da vas doktorka posavetuje o drugim mogućim rešenjima.

Hi, How Can We Help You?