• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Kongres plastične hirurgije

Kongres plastične hirurgije

Da li kongres plastične hirurgije postaje trend?

Kongres plastične hirurgije tradicionalno, svake godine počinje predstavljanjem najnovijih tendencija u oblasti plastične hirurgije, dermatologije i antiejdžing medicine. Mnoge operacije u plastičnoj hirurgiji nisu uvek neophodne već je često u pitanju estetika i izbor pacijenta.

Kongres plastične hirurgije okuplja mnoge doktore širom sveta

Kongres plastične hirurgije Paris

24. Imcas kongres u gradu svetlosti, od 26. do 28. januara, okuplja najbolje stručnjake koji će svoju ekspertizu podeliti sa kolegama iz celog sveta. Preko 14.000 posetilaca, 830 govornika, 320 izlagača i predstavnika 137 zemalja ove godine će zajedno udružiti svoje znanje i iskustvo. Svetski kongresi su u cilju kako bi doprineli daljem razvoju i unapredjenju plastične hirurgije, dermatologije i antiejdžing medicine.

Kongres plastične hirurgije IMCAS Paris

Kongres plastične hirurgije prvi put je organizovan diskusijom izmedju 50 doktora, 1994.godine. Vremenom kongres je prerasao u kredibilan internacionalni kongres sa preko 15.000 učesnika godišnje.
Do obeležavanja 20 godina kongresa, oformljeni su i IMCAS Asia, India, China kao i IMCAS Alert forum za rešavanje komplikacija nakon izvršenih procedura i operacija.
Više od 10 odbora koji upravljaju IMCAS-om, uključujući naučni, etički, razvojni i strateški, svojim nesebičnim zalaganjem i trudom, više od dve decenije opravdavaju status kongresa, kao jedan od najkredibilnijih na globalnom nivou.
Sledeći kongres održaće se u Bangkoku od 9 do 11 tog juna. Primarni cilj je da se izgradi most između estetske hirurgije i dermatologije, ojačavajući znanje u svakoj oblasti. IMCAS prepoznaje vrednost koju  govornici, izlagači i učesnici donose na svaki kongres u pogledu kvaliteta sadržaja, inovacija i obrazovanja.
Eterna Hospital i Eterna poliklinika, na čelu sa dr Tanjom Radenkov Medenica, svojim trajanjem dokazuju da su pacijenti uvek na prvom mestu. Najnovije tendencije u plastičnoj hirurgiji, novi protokoli u antiejdžing medicini i dermatologiji su naš standard. Tim Eterna medical system sa ustanovom koja ima besprekornu reputaciju nudi sve vrste operacija i antiejdžing procedura.  Eterna je odavno veliki brend u svetu antiejdžing-a kojoj je svoje poverenje poklonilo više od 30.000 pacijenata.
Hi, How Can We Help You?