Metoda liposukcije Vibasat Pro

metoda liposukcije stomaka

Najsavremenija metoda liposukcije Möller-Vibrasat Pro aparatom

 

Metoda liposukcije sa aparatom Vibrasat Pro predstavlja revoluciju u medicini. Svakodnevno slušamo savete da su za idealnu figuru potrebni samo vežbanje i adekvatna ishrana, međutim nekada to jednostavno  nije dovoljno. Žene i muškarci, koji se susreću sa ovim problemom mogu predstavljati potencijalne kandidate za liposukciju. Po statistici mnogih udruženja za plastičnu i estetsku hirurgiju  liposukcija je jedna od najtraženijih estetskih operacija.

 

Liposukcija je intervencija koja za cilj ima oblikovanje tela, a ne uklanjanje ukupnog viška telesne težine. Moguće je uraditi liposukciju više regija u istom aktu, takodje može biti urađena u kombinaciji sa drugim estetskim operacijama.

Sam proces podrazumeva sukciju, odnosno isisavanje masnog tkiva iz određenih delova tela kako bi se ono preoblikovalo i dovelo do željenog izgleda.

Liposukcijom se dobija masno tkivo bogato matičnim ćelijama i faktorima rasta. U istoj hirurškoj proceduri deo odstranjenog masnog tkiva može se primeniti kao prirodni filer za podmlađivanje lica, popunjavanje bora, povećanje usana, povećanje grudi ili zadnjice. Zbog toga liposukcija može biti dvostruko korisna.

Metoda liposukcije, kako izabrati

Postoji mnogo tehnika i aparata kojima se izvodi ova procedura.

Ponosni smo da kažemo da u Eterna poliklinici možemo omogućiti našim pacijentima najsavremeniju metodu liposukcije uz pomoć Möller-Vibrasat Pro  aparata sa specijalnom Vibrasat Pro kanilom.

metoda liposukcije, Vibrasat Cannula

Vibrasat Pro je vodeća tehnologija za liposukciju uz pomoć vibracija. Liposukciona kanila se pomera recipročnim pokretom od 2,8 mm i  time  vrši  razgradnju masnog i fibroznog tkiva. Kanila za liposukciju je za jednokratnu upotrebu,  lako se postavlja pomoću „kopče“ na rukohvat.  Dostupan je širok spektar kanila sa različitim stilovima vrhova, širine i dužine.

Vibrasat Cannula savremen metod

Ovaj aparat nudi najglatkiji i najnežniji način uklanjanja masti. Njegov anatomski oblikovan rukohvat nosi pravu tačku ravnoteže uz malu težinu, omogućavajući doktoru da ga udobno drži za bilo koji vremenski period. Potrebno je manje napora da se kanila pomeri kroz tkivo, obezbeđujući manji rizik uz maksimalnu preciznost rezultata.

liposukcija

 

Ukoliko želite da na najbezbedniji i najprecizniji način oblikujete svoje telo onda je to definitivno liposukcija Vibrasat Pro kanilom. Zakažite svoj konsultativni pregled kod dr Tanje Radenkov Medenice i saznajte nešto vise o samoj proceduri.

Hi, How Can We Help You?