Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Mezoterapija

 

Mezoterapija je metoda kojom se neumreženi hijaluron, vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance aplikuju u srednji sloj kože (mezoderm). Vitamini hrane naše ćelije, dok hijaluron vezuje vodu i hidrira kožu. Nakon tretmana ona postaje baršunasta i blistava. Ima efekat liftinga i podizanja tonusa lica uz brzu i potpunu revitalizaciju kože lica.

 

Mezoterapija je široko primenjivana u različitim oblastima medicine. Kada je reč o estetici, koristi se za podmlađivanje kože, kao i u borbi protiv celulita, lokalizovanih masti, strija, fleka i protiv opadanja kose.

 

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea  pre svega ima efekat podmlađivanja.  Supstance koje se koriste u koktelima za ove regije imaju za cilj dubinsku hidrataciju kože, stimulaciju fibroblasta na proizvodnju sopstvenog kolagena, hijalurona i elastina, koji su odgovorni za efekat podmlađivanja.

 

Mezoterapija kose zasniva se na faktorima rasta, mineralima i vitaminima koji sprečavaju opadanje i stimulišu rast nove kose. Koktel za mezoterapiju kose ima sve korisne materije koje ojačavaju koren i usporavaju opadanje. Jednako uspešno se primenjuje kod muškaraca I kod žena. Predstavlja neinvazivnu i bezbolnu proceduru, nakon koje pacijent može oprati kosu istog dana i vratiti se svakodnevnim aktivnostima. 

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Mezoterapija se radi u serijama od  3 do 4 ili više tretmana,  u zavisnosti od individualnih potreba pacijenata. Tretmani se ponavljaju na 7 do 10 dana. Iglice kojima se aplokuju kokteli posebno su dizajnirane (30Gx12mm) kao bi tretman bio što komforniji.

  • Kontakt forma

    Polja oznacena sa * su obavezna