Profhilo tretman

dr Tanja Radenkov Medenica, priprema za profhilo tretman

Sve što treba da znate o tretmanu  Prophilo-om

Profhilo je injekcioni tretman napravljen od hijaluronske kiseline (HA), koji se bori protiv našeg najvećeg neprijatelja- srtarenja kože. To je proizvod koji može biostimulisati četiri vrste kolagena, elastina i masnih ćelija ( adipocite)  kako bi se na  prirodan način efikasno rešio  problema uzrokovanih starenjem. Sporo oslobađanje HA od strane Profhila dovodi do prirodnog bioremodeliranja kože i poboljšanog kvaliteta kože u trajanju do šest meseci.

Profhilo se može pohvaliti jednom od najvećih koncentracija HA na tržištu (64mg / 2ml), što mu omogućava da duboko pojača hidrataciju kože i preokrene starenje i opuštenu kožu, posebno na licu, vratu i rukama.

HA je hidrofilan, što znači da uvlači i zadržava vodu u vašem telu, delujući na taj način kao hidratant, a ne kao dermalni filer koji popunjava bore i privremeno zategne kožu.

U roku od 3-5 dana možete videti iz prve ruke transformaciju umorne i dosadne kože u čvrstu i blistavu kožu.

tretman lica

Kako deluje Profhilo?

  • Vraća volumen i čvrstoću i daje sveukupno podizanje
  • Stimuliše elastin kako bi se smanjila opuštenost kože i poboljšala struktura kože
  • Stimuliše 4 vrste rasta kolagena kroz proces bioremodeliranja
  • Hidrira vašu kožu

Koje regije možete tretirati?

Lice, vrat, dekolte, ruke

Kome je tretman namenjen?

Tretman je pogodan i za muškarce i za žene sa blagim do umerenim znacima starenja kože. Preporučuje se pacijentima starosti 30-50 godina koji traže efikasan metod za hidrataciju kože i poboljšanje opuštenosti, elastičnosti i finih bora. Generalno, oni stariji od 25 godina takođe mogu imati koristi od ovog tretmana.

Iz bezbednosnih razloga, Profhilo se ne preporučuje pacijentima koji imaju/jesu:  alergični na sastojke proizvoda, aktivnu infekciju kože, trudnice ili dojilje.

Profhilo

Kako izgleda trertman?

Inicijalne konsultacije će biti obavljene za sve nove pacijente kako bi se klinički procenila Vaša medicinska istorija. Takođe ćemo dati potpuno objašnjenje procedure, kliničke i estetske koristi, rizike, naknadnu negu i proces pristanka kako biste doneli informisanu odluku. Sam tretman će trajati otprilike 30 minuta u zavisnosti od broja tretiranih područja i od toga da li je potreban lokalni anestetik. Nakon čišćenja i pripreme vaše kože, dobićete ukupno 10 potkožnih injekcija Profhilo-a . Pet ključnih tačaka na licu uključuju područje pored ušiju, nazolabijalni nabor (smijeh u blizini usta), bradu, ispod očiju i vrh obraza. Nakon injekcije, brzo se rasporedjuje ispod kože kako bi se poboljšala hidratacija bez potrebe za masažom ili rizika od ostavljanja kvržica ili čvorova. Međutim, ako su vidljivi, obično se rasporedi u roku od 24 sata.

Šta očekivati od tretmana?

Tretman obično deluje na izglađivanje i hidrataciju kože od prvog tretmana, ali rezultati su vidljiviji nakon drugog tretmana, jer je potrebno vreme da Profhilo deluje. Uz 2-3 tretmana, omogućava Profhilo da ostane u koži duže vreme, što rezultira dugotrajnijim efektom. Potrebno je vreme da se stimuliše proizvodnja novog kolagena i elastina. Na taj način bi se prirodno poboljšala zategnutost, čvrstina i elastičnost kože. Rezultati će obično trajati do šest meseci nakon tretmana i preporučuje se ponavljanje ciklusa kada se početni ciklus završi.

Rizici i neželjeni efekti

Kao i u većini estetskih tretmana, postoji rizik od neželjenih efekata, kao što su manje modrice ili otok na mestima ubrizgavanja. Međutim, oni se obično ne javljaju i brzo nestaju kada se pojave.

Ako razmišljate o intervenciji Profhilo-om i želite da razgovarate o tome da li je za vas, ne oklevajte. Zakažite svoj konsultativni pregled u poliklinici Eterna Medical System. Čekamo Vas!

 

Hi, How Can We Help You?