Jalupro biorevitalizator

Jalupro tretman

Šta je Jalupro?

Biorevitalizator Jalupro hidrira kožu i pomaže prirodnom podmlađivanju. Ovo je bezbedno, sterilno apsorbujuće rešenje koje deluje kao dermalni „biorevitalizator“ (stimulator kolagena kože) koji se može koristiti za poboljšanje teksture kože i uklanjanjanje najfinih linija i bora. Ovi proizvodi se smatraju skin busterima koji pružaju prirodan, mladalački izgled.

Dr Tanja Radenkov daje terapiju
Dr Tanja Radenkov daje terapiju

Za šta se koristi Jalupro?

Koristi se protiv sprečavanja starenja lica i tela, za uklanjanje strija i tamnih kolutova ispod očiju.

Takođe, koristi se u kombinaciji sa razlicitim estetskim zahvatima, hemijskim pilingom, dermalnim filerima, mikrodermoabrazijom, za poboljšanje i produžavanje rezultata.

Kako terapija funkcioniše?

Jalupro se sastoji od aminokiselina i hijaluronske kiseline. Ova mešavina stimuliše vaše telo da poveća proizvodnju sopstvenog kolagena i elastina i vlaži kožu kako bi poboljšao ukupni kvalitet kože, vraćajući godine unazad.

Kada se vide prvi efekti tretmana?

Efekti se mogu videti od 1-14 dana, a pun efekat je za četiri nedelje.

Eterna hospital
Eterna hospital

Koliko dugo traje tretman?

Trajanje terapije je šest meseci od jednog tretmana. Preporučuje se 1-3 tretmana za željeni efekat u razmaku od najmanje 2-4 nedelje.

Gde se može koristiti?

Ova vrsta tretmana može se primenjivati u razne regije.Terapiju Jalupro mozemo injektovati u lice, vrat, dekolte, ruke, stomak, kolena.

Da li se preporučuje više tretmana?

Većina zahteva između 1-3 tretmana za željeni efekat. Procedura se najčešće radi u vidu tri sesije sa razmakom od najmanje 14 dana između svake. Dalji tretmani se mogu ponoviti 3-4 puta godišnje. Ne postoji rizik od akumulacije.

Koji su običajeni neželjeni efekti?

Modrice, krvarenje, otok i crvenilo koji se normalno smiruju tokom 1-7 dana od intervencije.

Ko ne može da radi ovu vrstu terapije?

Trudnice i dojilje, ako imamo infekciju ili upalu na mestu na kom injektujemo Jalupro, i ako imamo pacijente koji su preosetljivi na ovaj proizvod.

Da li Jalupro boli?

Kada ga primenjuje obučeni doktor, trebalo bi da osetite minimalnu nelagodnost. Lokalna anesteticka krema  će se primeniti pre tretmana ne bi li dodatno smanjila nelagodnost.

Terapija Jalutox ili drugacije nazvana Jalupro je kombinacija hilauronske kiseline, amino kiselina i botulin toksina. Da, botulin toksin se može dodati da se napravi fantastičan koktel, ovo je odlično za regiju ispod očiju, linije usana, čela i predeo vrata.

Da li je terapija bezbedna?

Apsolutno, kada ga radi obučeni profesionalac sa licencom. Jalupro je bezbedan estetski proizvod za injektovanje. Proizvod deluje korišćenjem prirodnih proizvoda koji se nalaze u vašem telu – hijaluronske kiseline i aminokiselina. Nije životinjskog porekla.

Kod nas u poliklinici Eterna imate izbor najnovijih i najboljih tertmana za negu Vas i Vašeg lica, tela. Dođite i uverite se i sami!

Hi, How Can We Help You?