Liposukcija i liposkulptura

Dr Tanja Radenkov Medenica

Liposukcija i liposkulptura sve traženije operacije

Liposukcija i liposkulptura su operacije koje mogu biti bezbolne. Zelite li bezbolnu liposukciju? Imamo odlično rešenje za Vas!

Diodni lipo laser

Laserski sistem je prvi neinvazivni tretman oblikovanja tela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Laser deluje spolja, za razliku od invazivne hirurgije mršavljenja.Kod ove metode nemamo opasnosti koje sa sobom nosi hirurgija.

Laser emituje zrake niske frekvencije, odnosno ne proizvodi toplotu u tkivu, pa ga drugačije nazivamo hladnim laserom. Višak masnoća prirodno napušta telo kroz digestivni sistem. Preporučuje se od 5 do 10 tretmana u razmacima od 3 do 5 dana, odnosno 2 do 3 puta nedeljno. Tretman traje 30 minuta. Pacijent u konsultaciji sa lekarom bira na kojoj regiji će se izvoditi tretman kažu da tretman ne samo da nije bolan već veoma relaksirajuć.

Liposukcija i liposkulptura

Šta je liposukcija i liposkulptura?

Liposukcija je metoda uklanjanja masnih naslaga koje se ne mogu ukloniti dijetama i fizičkim aktivnostima.

Liposukcija je kontraindikovana kod trudnica i kod pacijenata lošeg opšteg zdravstvenog stanja.

U zavisti od mesta lokalizovanih masti, liposukcija se može, uz pomoć različitih kanila, uraditi na nadlakticama, stomaku, zadnjici, butinama, struku, kolenima, potkolenici.

U Poliklinici Eterna nudimo za svakog po nešto, za šta god da se odlučite mi smo tu da vam odgovorimo na sva vaša pitanja, i čekamo Vas u Eterni.

Kandidati za ovu proceduru

Kao i svaka estetska procedura, neki pacijenti će biti prikladniji za intervenciju od drugih. Da biste bili kandidat za ovu proceduru, vas hirurg će proveriti kvalitet vaše kože kao i da li imate dovoljnu količinu masnih naslaga za ovu intervenciju.

Hi, How Can We Help You?