• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Lipoliza stomaka – Procedura i oporavak

lipoliza stomaka

Redovni ste na treningu, korigovali ste i ishranu. Zadovoljni ste težinom, ali ne i oblikom tela? Smetaju vam „jastučići“ koji i pored svih napora nikako da „spadnu“? Stomak je svakako jedna od najproblematičnijih regija na telu, i kod muškaraca i kod žena, jer se mnogo masnih naslaga zadržava baš na njemu. Ukoliko želite konačno vidljive i brze rezultate lipoliza stomaka je pravi izbor.

Lipoliza stomaka za preoblikovanje tela

Svi vaši dugotrajni napori nisu vas doveli do željenog izgleda i zadovoljavajuće siluete. Neželjeni obimi vas i dalje opterećuju. Lipoliza stomaka je nehirurški i neinvanzivni tretman preoblikovanja i konturisanja stomačne regije. U relativno kratkom vremenskom periodu smanjuje se obim i lokalizovane masne naslage. Vaša silueta konačno dobija željeni oblik.

Injekciona lipoliza stomaka

Lipoliza stomaka je nehirurski tretman koji veoma kratko traje i nije bolan, ali se može javiti blaga neprijatnost prilikom ubrizgavanja rastvora. Nakon obeležavanja regije stomaka koju tretiramo, tankim iglicama se ubrizgava specijalan rastvor lipolitika u potkožno masno tkivo. On podstiče razgrađivanje masnih naslaga na tretiranom području i njihovo izbacivanje iz tela na potpuno prirodan način, putem mokraće. Lipolizom stomaka smanjuje se broj masnih ćelija; razbija se zid masne ćelije tako da u tretiranoj regiji ne dolazi do ponovnog nagomilavanja masnih naslaga. Nema bojazni od čuvenog jo-jo efekta. Da bismo dobili maksimalan rezultat, postupak lipolize stomaka je potrebno ponoviti nakon nekoliko nedelja, a željeni rezultat sigurno neće izostati.

Brz oporavak nakon lipolize

Neinvanzivna metoda, kakva je lipoliza stomaka, omogućava vam da se odmah vratite svojim redovnim aktivnostima. Na tretiranoj regiji može se javiti blago crvenilo, otok i osetljivost na dodir koji su prolaznog karaktera. Ukoliko nastavite da se pridržavate zdravog načina života ,rezultati dobijeni lipolizom stomaka biće trajni.

Uživajte u predstojećim slavama i novogodišnjim praznicima, a onda zakažite ovaj sjajan tretman koji će vam pomoći da vašu figuru dovedete do savršenstva za prve dane proleća.

Hi, How Can We Help You?