Aptos niti na međunarodnom kongresu u Gruziji

Aptos niti

17 ti međunarodni kongres za Aptos niti,  Kolkhida 2023

dr Tanja Aptos Niti kongre

Dr Tanja Radenkov Medenica objašnjava napredne tehnike Aptos niti. Kao i uvek nastojimo da našim pacijentima pružimo najbolje, ovoga puta dr Tanja Radenkov Medenica posetila je 17. međunarodni kongres Kolkhida 2023 u Tibilisiju, Gruzija. Doktorka je prisustvovala naprednoj edukaciji kako bi usavršila ovaj metod postavljanja niti. Ova edukacija je fokusirana na primenu Aptos niti u estetskoj medicini i pruža stručnjacima mogućnost da se upoznaju sa najnovijim tehnikama i praksama u ovom području.

Važno je napomenuti da je estetska medicina dinamično polje koje se stalno razvija. Kako bismo ostali relevantni i pružili najbolju moguću uslugu pacijentima kontinuirano se edukujemo i pratimo nova dostignuća posećivanjem međunarodnih kongresa, skupova i drugih radionica u ovoj oblasti. Ovo je jedini način na koji možemo pružiti najbolje moguće rezultate svojim pacijentima.

Niti su napravljene od hirurškog resorptivnog konca koji je po sastavu poli L laktična kiselina u kombinaciji sa kaprolaktonom, za dodatnu stimulaciju kolagena

dr Radenkov kongres niti

Aptos niti kao opcija liftinga

Aptos niti su inovativna metoda koja se koristi za nehirurški lifting. Ova tehnika omogućava pacijentima da postignu prirodan i mladolik izgled bez potrebe za hirurškim intervencijama.

Aptos niti predstavljaju tanke konce koji se insetuju ispod kože i pričvršćuju na određene tačke. Zatim se pažljivo zatežu čime se postiže podizanje i zatezanje kože. Ovaj postupak se obično izvodi u lokalnoj anesteziji, kako bi se umanjila svaka potencijalna nelagodnost.

Prednosti korišćenja ovih niti su mnogobrojne. Ovaj tretman je brz, siguran i daje prirodne rezultate. Niti se postepeno rastvaraju, podstičući proizvodnju kolagena i elastina, što dugoročno poboljšava kvalitet kože. Takođe oporavak je relativno brz, a pacijenti se mogu vratiti svojim uobičajnim aktivnostima veoma brzo nakon tretmana.

U poliklinici Eterna možete zakazati konsultativni pregled kod dr Tanje Radenkov Medenice , sertifikovanog edukatora za niti u Srbiji, kako biste saznali više detalja o samoj proceduri.

dr Tanja Radenkov medenica

Hi, How Can We Help You?