Celulit i kako ga se rešiti

Celulit kod žena

Celulit je veliki problem ženske populacije. Ukoliko imate probleme sa celulitom i viškom masnih naslaga na licu i telu onda su ove procedure pravo rešenje za vas.

Eterna Medical System vam nudi najsavremenije procedure, izaberite onu kombinaciju koja vama najviše odgovara.

Lipoliza je metod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, pomoću supstanci koje dovode do razgradnje masnih ćelija i uključivanja slobodnih masti u metaboličke procese. Tim procesom se omogućava njihova eliminacija iz organizma. Procedura je blago neprijatna ali ne i bolna. Efekti lipolize nisu odmah vidljivi, jer je potrebno neko vreme za rezgradnju masnog tkiva. Zbog toga se preporučuje da se tretman ponavlja u intervalima od dve nedelje. Za bolji efekat savet je da se nakon tretmana unosi dosta tečnosti, da bi se postigli najbolji rezultati.

CELULIT I KAKO GA SE REŠITI

Ukoliko imate celulit i višak masnih naslaga na vratu, bradi, stomaku, butinama, zadnjici, onda su ove procedure pravo rešenje za vas.

Finim iglicama injektuje se tačno određena količina lipolitika. Lipolitički koktel sadrži fosfatidilholin, čija je uloga razlaganje zida masne ćelije. Pri tom procesu se njen sadržaj resorbuje i evakuiše iz organizma mokraćom. Dodatno se može koristiti L-karnitin, preparati silicijuma i druge aktivne supstane da bi se sam proces evakuacije masti i zatezanja kože ubrzao.

PODMAĐIVANJE TELA

Poliklinika Eterna u svojoj ponudi ima i MESOJET aparat, najsavremeniji metod i poslednja reč tehnologije. Ovo je neinvazivno (nehirurškog), bezbolno podmlađivanje celog tela i lica. Funkcioniše na principu radifrekventnih talasa. Radiofrekvencija je novo polje u profesionalnoj estetici. Predstavljena je kao neinvazivna metoda podmlađivanja kože koja daje veoma slične rezultate kao kod hirurškog liftinga.

Mesojet se najčešće primenjuje kod nesavršenosti kože izazvane celulitom, opuštene kože i lokalizovanih masnih naslaga.

RF se zasniva na emisiji visoko frekventnih radio talasa. Veoma visoku toplotnu energija koju proizvodi pacijentovo telo kada je izloženo RF talasima je ključ ovog procesa.

Hi, How Can We Help You?