AMWC kongres

AMWC kongres Monako

AMWC Svetski kongres estetske i anti-aging medicine 2023

AMWC kongres je najveća znanstvena konferencija anti-aging i estetske medicine.

Njihov moto i slogan su “da bi bio najbolji, mora se učiti od najboljih” sto i jeste dokazano u praksi. Svi AMWC govornici su eminentni sa željom da sa vama podele svoju ekspertizu svetske klase.

Na AMWC kongresu se pomaže lekarima i kliničarima da postignu izvrsnost u svojoj praksi takođe i da pruže izvanredne rezultate pacijentima na bezbedan način.

Zalaganje za poboljšanje estetske prakse kroz naučna istraživanja zasnovana na dokazima je srž svega što se radi u AMWC-u.

AMWC kongres 2023

AMWC kongres je dizajniran da podstakne angažovanje na visokom nivou koje će rezultirati vrednijim unapređenjem veština kroz razmišljanje i akademsku debatu.

Kongres je održan pod visokim pokroviteljstvom Princa Alberta II od Monaka, na osnovu 20 godina pionirskog globalnog iskustva. AMWC kongres je ponosan što je vodeća svetska konferencija specijalizovana za estetsku medicinu i medicinu protiv starenja.

AMWC kongres 2023 Monako

Tridesetog  marta 2023, ovaj međunarodno poznati kongres održan je u Monaku na svoje 21. izdanje pozdravljajući preko 12.000 učesnika, 250 cenjenih govornika i 250 kompanija od najvećeg poverenja da učestvuju u vrhunskom naučnom programu.

Žiri AMWC Avards se sastoji od vodećih svetskih lekara u oblasti estetike i medicine protiv starenja. Ovo udruženje ceni njihovo vođstvo i stalnu podršku ovom prestižnom takmičenju.

AMWC kongres je vodeći internacionalni naučni kongres estetske i anti-ejdžing medicine koji se svake godine održava u Monaku. Najeminentniji govornici iz celog sveta okupljaju se, tokom trodnevnih predavanja u Grimaldi Forumu. Razgovaraju na razne teme i održavaju predavanja kako bi podelili svoja najnovija stručna dostignuća.

Kao i svih godina, dr Tanja Radenkov Medenica je redovni posetilac i kongresa u Monaku. Želja za usavršavanjem, konstantni napredak i primena najnovijih tehnika pomdladjivanja, oduvek čine Eterna medical system pionirom u oblasti estetske i antiejdžing medicine.

Dođite u eterna polikliniku i upoznajte inovacije koje nam nudi prestižna medicina kako bi izgledali lepše i svežije.

AMWC kongres

Hi, How Can We Help You?