• Molerova 3, 11000 Beograd
  • Pon - Sub 08:00 - 20:00

Utisci pacijenata

Utisci pacijenata

Eterna Medical System & Hospital

Šta kažu o nama naši zadovoljni pacijenti

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

Pacijent je za nas najvažniji. Svaki čovek je jedinstven i poseban. Upravo zbog toga, trudimo se da negujemo individualni pristup u unapređenju zdravlja i lepote, kako bi svako postao najbolja verzija sebe.

dr tanja radenkov medenica

Brzo zakazivanje termina

Stalno dostupni za vaša pitanja

Budite zdravi svakog dana, lepi i privlačni zauvek!

PROČITAJTE UTISKE NAŠIH PACIJENATA

Bilo je jako teško odlučiti se na tretman lica, ali nakon prvog tremana shvatio sam da ovi tretmani nisu samo za dame, već i za nas mladiće. Razbio sam sve predrasude koje sam do sada imao. Možda odradim još neki tretman, osim lica.
marko gavrilovic eterna preporuka

Marko Gavrilović

Kada negu kože prepustite profesionalcima, sve je lakše. U doktorku Tanju Radenkov imam puno poverenje, a njen tim radi tretmane prilagođene meni. Moj posao zahteva da često svoju kožu opteretim šminkom. Kada tome dodam celodnevna snimanja i umor koji se javlja kao posledica, neophodna mi je prava i prilagođena nega lica. Tretmani za hidrataciju, mezoterapija i hemijski pilinzi moju kožu čine svežom i baršunastom. Prezadovoljna sam rezultatima! Eterna je pravi partner moje lepote.

 
preporuka sofija rajovic eterna klinika

Sofija Rajović

Eternu bih preporučila za efikasno skidanje celulita mezoterapijom i masažama. Rezultati su primetni već nakon nekoliko tretmana. Osoblje je izuzetno ljubazno i stručno.
dunja lavrnja preporuka eterna

Dunja Lavrnja

Došla sam u Eternu pre svega zbog masaža i to preko popusta, a onda sam probala skoro sve tretmane i prezadovoljna sam. Cene su korektne, a usluga profesionalna. Posle bilo kog tretmana osećam se jako lepo i privlačno.
vesna zafirovic preporuka

Vesna Zafirović

ETERNA MEDICAL SYSTEM & HOSPITAL

ZA NAS JE SVAKI PACIJENT JEDNAKO VAŽAN

Pacijent je za nas najvažniji. Svaki čovek je jedinstven i poseban. Upravo zbog toga, trudimo se da negujemo individualni pristup u unapređenju zdravlja i lepote, kako bi svako postao najbolja verzija sebe.

Hi, How Can We Help You?