Mesojet tretman

Mesojet tretman

Mesojet tretman primena

Mesojet tretman podrazumeva koriščenje uređaja za stvaranje bipolarnih i monopolarnih kapacitivnih radiofrekventnih talasa (1 MHz), za tretmane parcijalnog zagrevanja. Radiofrekvencija je prilično novo polje u profesionalnoj estetici i predstavljena je kao neinvazivna metoda podmlađivanja kože. Primenom mesojeta dobijate veoma slične rezultate kao kod hirurškog liftinga.

Biofizički efekat radiofrekventne energije zasnovan je na transformaciji radiofrekventne energije u toplotu. Primenom Mesojet uređaja, toplota se ne prenosi na tkivo uređajem, već se praktično proizvodi ispod kože. Na taj način tkivo se zagreva na visokoj temperaturi bez površinskih opekotina.

Mesojet tretman

MESOJET tretman u lečenju kože

Lečenje nesavršenosti kože izazvanih celulitom, zatim opuštene kože i lokalizovanog nakupljanja masti. Kad se pacijent tretira njegovo telo proizvodi veliku toplotu zbog primene radiofrekventnih talasa. Određena tkiva pokazuju veću otpornost pa spram tih parametara određujemo koji će biti intenzitet toplote. Osobe koje su gojaznije mogu osećati veću toplotu dok se sprovodi tretman.

Tretman je potpuno bezbolan, bez otoka a pacijetni nakon tretman izlaze podmlađenog lica i tela.

Mesojet tretman je lider među tretmanima nehiruškog liftinga lica i tela korišćenjem radiofrekventnih talasa. Svoje lice i telo možete potpuno bezbolno podmladiti u našoj poliklinici eterna. Radiofrekvencijom se efikasno tretira celulit zato što podstiče eliminaciju nagomilane masnoće u gluteusu, rukama kao i stomaku.

Mesojet tretman

Primena MESOJET tretmana

Pre svega, veoma je važno da koža koja se tretira bude potpuno čista. Treba izbegavati nanošenje krema i losiona pre dolaska u polikliniku kako bi MESOJET tretaman postigao najbolje rezultate.

Ovim tretmanom savršeno utičemo na smanjenje bora i strija, zahvaljujući efektu zatezanja dobijenom podsticanjem povećane proizvodnje kolagena. Tretman može da se radi regijonalno ili da se tretira više regija odjednom. Bez obzira na regiju koja se tretira kompletna površina se ravnomerno zagreva i deluje na sukcesivno masno tkivo.

Naš eterna stručan i ljubazan kadar, uvek je tu za vas kako bi bili sveži i lepi.

Efekti MESOJET tretmana:

  • Stimulacija proizvodnje novog kolagena
  •  Kod nazolabijalnih bora
  • Pokreće regeneretivne procese
  • Deluje na strije, povećavajući elastičnost kože
  • Opušta tkivo, podstiče biohemijske i metaboličke procese
  • Odličan je za rešavanje površinskih bora
  • Povećava elastičnost tkiva
  • Tretiranje celulita, regija poznata nazivom „narandžina kora“
  • Idealan kod podizanja kapaka
Hi, How Can We Help You?