Tretmani laserom

Tretmani laserom

tretmani laserom

Tretmani laserom – DIODNI LIPO LASER

Diodni lipo laser je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji. Predstavlja tretman oblikovanja tela i uklanjanja viška masnoće. Koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine, a terapija se izvodi na području po izboru.

Laserski sistem je prvi neinvazivni tretman oblikovanja tela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Za razliku od invazivne hirurgije mršavljenja, laser deluje spolja. Ova revolucionarni metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi hirurgija, a u isto vreme omogućuje pacijentima da ostanu aktivni tokom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine.

Jedan tretman traje 30 minuta. Terapija se izvodi na području po izboru. Tretmani se primjenjuju 2 do 3 puta nedeljno. Mnogi klijenti opisuju tretman kao relaksirajući. Preporučuje se od 5 do 10 tretmana u razmacima od 3 do 5 dana.

Medicinski laser za Epilaciju

Epilacija medicinskim laserom uspešno uklanja dlačice kao i problem urastanja istih, jer se tokom ovog tretmana uništava koren dlake. Tokom epilacije medicinskim laserom ne dolazi do pojave alergija jer se ne koriste preparati koji ih mogu prouzrokovati, već dlačice uklanja laserski zrak.

Klasična depilacija često dovodi do pucanja kapilara i iz tog razloga su vidljivi na koži. Epilacija medicinskim laserom vam pruža da bezbrižno eliminišete dlačice i da izbegnete pucanje kapilara. Epilacija medicinskim laserom je gotovo bezbolna sem osećaja blagog peckanja koje je neuporedivo ugodnije od bolne depilacije.

Još jedna prednost Medicinskog lasera je da koža posle laserskih tretmana postaje baršunasta! Osim što rešavaju problem neželjenih dlačica, medicinski laseri i neguju kožu, te je ona nakon tretmana lepa, meka, baršunasta i glatka.

Terpaija laserom – Frakcioni laser

Frakcionisani CO2 laser upotrebljava se kod estetskih tretmana za zatezanje kože, podmladjivanje kao i tretiranje svih vrsta ožiljaka radi njihovog uklanjanja. To je ablativni laser koji Vam pruža mogućnost da dibijete rezultat identičan bilo kom drugom laseru gde je potrebno 6 tretmana godišnje uz samo jedan ili dva u slučaju frkacionog CO2 lasera. Dosadašnji ablativni laseri koji su se koristili za podmladjivanje i lečenje ožiljaka imali su za posledicu dug period oporavka posle tretmana i nosili su velike rizike od oštećenja kože.Frakcionisanih CO2 lasero omogućavaju minimalno oštećenje tkiva jer tokom tretmana frakcionisano ostavlja područja netretirane kože izmedju mikroksopskih termalnih oštećenja. Iz ovoga možemo zaključiti da su frakcionisani CO2 laseri u mnogome sigurniji, pouzdaniji ali i daju bolje rezulate prilikom tretmana.

Frakcionisani CO2 laser Vam pruža:

  • Dubinsko obnavljanje i zatezanje kože zbog snažne stimulacije kolagena
  • Lečenje ožiljaka od akni
  • Lečenje svih drugih ožiljaka posle povreda i intervencija
  • Lečenje strija i keloida
  • Lečenje fleka, keratoza, fotooštećenja kože
  • Uklanjanje proširenih pora

Frakcioni CO2 laser i njegovo delovanje na kožu

Frakcionisani CO2 laser emituje svetlost talasne dužine 10600nm koja jako apsorbuje vodu iz nižih slojeva kože. Svaki puls lasera omogućava isparavanje mikrosopskih delova kože u njenim srednjim slojevima, ostavljajući izmedju delove netretirane kože. Mikroskopska termalna oštećenja u srednjim delovima kože jako stimulišu sintezu kolagena kao i njegovo remodeliranje. Ovaj princip frakcionisane distribucije energije omogućava kraće vreme kada je u pitanju zarastanje kože tako da je vreme oporavka nakon tretmana smanjeno na minimum.

Pogledajte kratak video o Tretmanima laserom

Zakažite jednostavno tertman laserom

Hi, How Can We Help You?