Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Budite zdravi svakog dana, lepi zauvek!

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije.

 

Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov, čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom, među kojima su profesori Medicinskog fakulteta, primarijusi i akademik.
Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

 

Saznajte više

 

PROFOUND

 

Revolucija u podmlađivanju sada u Eterni.
 

U poliklinici Eterna Medical System sada je dostupan najsavremeniji laser, koji je doneo revoluciju u podmlađivanju. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima, Profound laser Syneron Candela prvo je postao broj jedan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim u celom svetu.

 

Profound Syneron Candela predstavlja prvi laser na svetu koji nam pruža sva tri elementa esencijalna za našu kožu: hijaluron, kolagen i elastin.

 

Saznajte više

 

Hijaluronski fileri

 

Hijaluron je uveo revoluciju u estetsku medicinu i značajno doprineo unapređenju i očuvanju lepote. On koži daje jedrinu, tonus i glatkoću i zahvaljujući njemu naše lice izgleda sveže i hidrirano.

 

Hijaluronska kiselina se prirodno stvara u našem organizmu i najmoćnije vezuje vodu: jedan njen molekul uzima čak 550 molekula vode. Najviše je ima u koži, strukturama oka i omotačima zglobova.

Predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva.

 

Saznajte više

 

Uklanjanje bora

 

Jedna je od najsigurnijih i najpopularnijih metoda za uklanjanje bora u gornjoj trećini lica.

 

Kao blokator mišićne spojnice, preparat deluje na dinamičke bore, tj. bore koje nastaju različitim ekspresijama lica (kada se smejemo, mrštimo ili čudimo).

 

Ovaj tretman najbolji je izbor kada postoji asimetrija kapaka ili obrva, za uklanjanje brazdi i bora na čelu, u uglovima i oko očiju, između obrva, na nosu i oko nosa.

 

Saznajte više

Naši partneri

 

 

Utisci pacijenata

 

 

 

"Kada negu kože prepustite profesionalcima, sve je lakše. U doktorku Tanju Radenkov imam puno poverenje, a njen tim radi tretmane prilagođene meni.

Moj posao zahteva da često svoju kožu opteretim šminkom. Kada tome dodam celodnevna snimanja i umor koji se javlja kao posledica, neophodna mi je prava i prilagođena nega lica.

Tretmani za hidrataciju, mezoterapija i hemijski pilinzi moju kožu čine svežom i baršunastom. Prezadovoljna sam rezultatima! Eterna je pravi partner moje lepote."

 

Sofija Rajović

 

Dunja Lavrnja

 

"Eternu bih preporučila za efikasno skidanje celulita mezoterapijom i masažama. Rezultati su primetni već nakon nekoliko tretmana. Osoblje je izuzetno ljubazno i stručno."

 

Dunja Lavrnja

Vesna zafirovic

 

"Došla sam u Eternu pre svega zbog masaža i to preko popusta, a onda sam probala skoro sve tretmane i prezadovoljna sam. Cene su korektne, a usluga profesionalna. Posle bilo kog tretmana osećam se jako lepo i privlačno."

 

Vesna Zafirović

Marko Gavrilovic

 

"Bilo je jako teško odlučiti se na tretman lica, ali nakon prvog tremana shvatio sam da ovi tretmani nisu samo za dame, već i za nas mladiće. Razbio sam sve predrasude koje sam do sada imao. Možda odradim još neki tretman, osim lica."

 

Marko Gavrilović