Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Primena krvne plazme obogaćene trombocitima i filera od sopstvene krvi cellular matrixa i mezoniti u estetskoj i regenerativnoj medicini – savremeni koncepti

 

Edukacija je namenjena lekarima i stomatolozima i obuhvata teorijski i praktični deo. 

           

Teorijski deo:

Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene krvne plazme obogaćene trombocitima kao i koncepom primene cellular matrixa i mezonitima, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Takođe, uče o kombinacijama ovih tehnika. Upoznaju pristup pacijentu koji podrazumeva maksimalnu posvećenost primenom najsavremenijih metoda i materijala i maksimalne mere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, kako bi ceo tretman za pacijenta bio bezbedan, bezbolan, komforan.

 

Praktični deo:

U okviru praktičnog dela polaznici ovladavaju veštinama upotrebe krvne plazme kod rejuvenacije, hidratacije i liftinga  regije lica, vrata, dekoltea, šaka, terapije uklanjanja akni kao i rešavanje problema alopecije. Ovladavanje tehnikama popunjavanja bora uvećanja jagodica i usana filerom od sopstvene krvi.

 

Polaznici kursa dobijaju literaturu iz oblasti plazma tretmana i mezoniti, kao i sertifikat  akreditovanog kursa sa bodovima za kontinuirane medicinske edukacije (6 bodova).