Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Primena mezoterapije i hemijskih pilinga u estetskoj medicini

 

Edukacija je namenjena lekarima i stomatolozima i obuhvata teorijski i praktični deo. 

           

Teorijski deo:
Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primene mezoterapije i hemijskih pilinga, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Upoznaju pristup pacijentu koji podrazumeva maksimalnu posvećenost primenom najsavremenijih metoda i materijala i maksimalne mere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, kako bi ceo tretman za pacijenta bio bezbedan, bezbolan i komforan.

 

Praktični deo:
U okviru praktičnog dela polaznici ovladavaju veštinama upotrebe mezoterapije kod hidratacije i biorevitalizacije lica, vrata, dekoltea, šaka, uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga, celulita i mezoterapije protiv opadanja kose. U okviru primene hemijskih pilinga ovladavaju veštinama upotrebe kod uklanjanja pega, fleka i pigmentacija, sitnih bora kao i strija.

           

Polaznici kursa dobijaju literaturu iz oblasti mezoteratije i hemijskih pilinga, kao i sertifikat  akreditovanog kursa sa bodovima za kontinuirane medicinske edukacije (6 bodova).